Cookie- og Privatlivspolitik

Joni 75: A Birthday Celebration (uden undertekster)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)

Kom med det mest utrolige opbud af sangere og musikere og deltag i en hyldest af en af verdens mest bemærkelsesværdige kunstnere, Joni Mitchell. 

Den håndplukkede gruppe af Joni Mitchells ligesindede og følgere, som tæller blandt andre Brandi Carlile, Glen Hansard, Emmylou Harris, Norah Jones, Chaka Khan, Diana Krall, Kris Kristofferson, Los Lobos med La Marisoul, Cesar Castro & Xochi Flores, Graham Nash, Seal, James Taylor, Rufus Wainwright og mange flere, fejrer den ikoniske performer og fremfører sange fra alle faser af Mitchells liv og karriere, samlet fra det imponerende bagkatalog fra hendes 19 studiealbums. Hele koncerten, indfanget henover to aftener i november 2018 af The Music Center på den kendte Dorothy Chandler Pavilion i Los Angeles, bliver sammen med særlige backstage-optagelser og interviews med de optrædende, vist i CinemaxX én aften, torsdag den 21. marts. 

 

Som kunstner optrådte Mitchell med en følelsesmæssig ærlighed, som gav genklang hos det brede publikum. Den forenende effekt af Mitchells musik klinger af med en afsluttende gruppe-singalong til “Big Yellow Taxi”, hvortil Mitchell selv bliver fanget på kameraet. Men det største øjeblik, det emotionelt stærkeste af dem alle, bliver glemt til slutningen, da den tiljublede sanger kommer på scenen for at puste lysene ud på sin kage, efter at publikum og optrædende har sunget “Happy Birthday” for hende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.