Cookie- og Privatlivspolitik

Jolly Roger

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.10.2001
| | |
Jolly Roger
|

Lasse Spang Olsen byder på en ægte (sø)røverhistorie der fortæller, hvordan fremtiden bliver stjålet af Kaptajn Sorte Bill, men atter reddet af den berygtede sørøver Jolly Roger og hans tiptipoldebarn Lula.Alt sammen fordi ærkeenglene Theobalt og Emil, lader sig overrumple af Sorte Bill, der bortfører Fremtiden. Det får tiden til at stå stille i hele verden – undtagen for Bill og hans mænd - og ærkeenglene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
gyldenløve

synes den er lidt speciel men på den gode måde synes det er en film alle skal give en chanse

Niels

Hvis du vil have en chance for ikke at få ødelagt en hyggelig familieaften i sofaen, så hold jer langt væk fra denne omgang hælden vand ud af ørene!

Niels

Halvanden ø og tusind liter vand. Av min arm en dårlig film. Uden mål og retning tosser alle rundt. Det er så pinligt. Man skulle tro det var en skolekomedie. Tjubang chokolademand. Splitte min fladskærm. Sikke et par sendeflade. Foretrækker klart prøvebilledet, pausefisk eller en hel nat på Ramasjang. #$*!!%¡¿÷¤:@

gyldenløve

vær med at se den og vis du synes den er så dårlig du kan tydelig vis ikke lide film i den changre så find nogle andre film.

Niels

Latterlig udmelding. Man kan da ikke vide om den er god eller dårlig uden at se den. Og hvis dit argument bare holder lidt vand, så kunne du jo lade være med at læse hvad jeg skriver, belære mig om smag eller få ondt et vist sted bare fordi andre har en anden mening end din. Men der hører lidt til anmeldelsesgenren. Jeg ville bare advare andre familer og andre barnlige sjæle. Jeg lover at jeg aldrig ser den igen, så du må få den helt for dig selv.

Kimuser/264153

Vild fed film, anderles og man tror de har været på svampe

Lars Michael

en sjov og god film,nok Lasse spang olsen bedste film siden i kina spser de hunde

Wayne

Lasse Spang Olsen må have røget et eller andet... I hvert fald fungerede historien aldrig, og man sad skuffet tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.