Cookie- og Privatlivspolitik

Johnny English - Født på ny

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2011
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Johnny English Reborn
|

I 'Johnny English - Født på ny' (Johnny English 2) er det igen op til en af Hendes Majestæts Hemmelige Tjenestes mere uortodokse agenter at stoppe et anslag mod verdensfreden.

Det er efterhånden en del år siden, man har hørt fra Johnny English, men han har såmænd blot brugt sine unikke evner i en fjern afkrog af Asien.

Da English's overordnede får nys om et forestående attentatforsøg mod den kinesiske premiereminister, sendes han i aktion igen.

'Johnny English - Født på ny' er fortsættelsen til den engelske spion-komedie fra 2003 med Rowan Atkinson (bedst kendt som Mr. Bean).

kino tv - Rowan Atkinson: "Jeg har sendt Mr. Bean på pension"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (497 votes)
5
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... som sidst er handlingen mere gennemskuelig end en kande vand, og - ligeledes som sidst - fnyser man (grine bliver der aldrig tale om) ad og ser filmens 'jokes' komme, længe før de dukker op på lærredet." (Steffen Jungersen)

 • Jyllands-Posten

  "Fornøjelsen af den film afhænger helt og aldeles af ens modtagelighed for Rowan Atkinson. Selv er jeg totalt immun og finder hans sprællemands-manerer og spastiske mimik aldeles ulidelige. Hans komiske talent er begrænset til rullen med øjnene, vekslende grader af fåret fjæs og ansigtskramper." (Johs. H. Christensen)

 • Berlingske

  "... balancerer meget usikkert mellem at glave grin med 007-genren og tage den alvorligt." (Kristian Lindberg)

 • Politiken

  "[Atkinsons] fjæs er stadig en gummielatastisk fest, og timingen er stadig i orden. Det tager bare ikke kegler på samme måde i 2011. Posen er fuld af godt brugte tricks, og der er ikke meget nyt under stolen." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Johnny English er en fantastisk sjov komedie, der blander en mr. Bean (Og ja det er den samme skuespiller, hvis nu nogen skulle være i tvivl...) agtig humor (typisk engelsk humor tror jeg...) med fede actionscener og så lige en lille smule humor igen.

Jeg elsker især de sener hvor han tror han har fanget "The Killer-Cleaner"...

Alt i alt er det en film som klart kan anbefales til folk der er fans af Rowan Atkinson eller bare godt kan lide at få et godt grin.

Lars Michael

kommer aldrig op ved 1eren desværre .den prøver og det er så også det.

oliver

det er top klasse den er mega sjov alle burde se den :D

malene møller

Jeg har aldrig set den første. Men denne her var sjov og spænende på sin egen måde.
Johnny var spion og skulle derfor være meget seriøs, men vi kender jo alle sammen mr. Bean som den sjove, dumme og ekstremt uheldige "dumpap" fra andre fil.

Elsker filmen ;-)

usamauser/892286

den film er bare for god den skal ses. meget god og sjov film.

Anil Bülentuser/47569

Selvom avisernes anmeldere ikke var glade for filmen(de skriver muligvis anmeldelsen uden egentlig at se filmen), syntes jeg den var ret sjov. Atkinson fanger en, ligesom i det gode gamle dage, hvor man bare kunne grine og ikke tænke på en masse bøvl.
- Helt klart værd at se...

Hulyauser/957775

Den var seriøst meget sjovt skulle rigtig ikke ind og se den men da den film jeg ville se ikke var der så jeg så den, den var sjov, og lidt drama, Aktion. Syntes u skulle ind og se den den er squ da vildt sjovt Haha Glæder mig til DVD'en kommer xD

Mario

Den var okay :) sys nu at eteren var lidt sjovere :) men han gør det sku godt som altid :) 5 stjerner..
Ps ynlings scene.
der hvor han sætter sig på trænings bolden og det med katten ;)
4 stars

kirsten

Fornuftig komedie af Atkinson - kunne godt virke lidt tynd til tider - men her og der var der scener som gik rent ind i lattermusklen.

carlauser/954183

den er mega god og den vil jeg rådgive alle og enhver til at se. den er mega god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.