Cookie- og Privatlivspolitik

Johnny English - Født på ny

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2011
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Johnny English Reborn
|

I 'Johnny English - Født på ny' (Johnny English 2) er det igen op til en af Hendes Majestæts Hemmelige Tjenestes mere uortodokse agenter at stoppe et anslag mod verdensfreden.

Det er efterhånden en del år siden, man har hørt fra Johnny English, men han har såmænd blot brugt sine unikke evner i en fjern afkrog af Asien.

Da English's overordnede får nys om et forestående attentatforsøg mod den kinesiske premiereminister, sendes han i aktion igen.

'Johnny English - Født på ny' er fortsættelsen til den engelske spion-komedie fra 2003 med Rowan Atkinson (bedst kendt som Mr. Bean).

kino tv - Rowan Atkinson: "Jeg har sendt Mr. Bean på pension"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (498 votes)
5
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... som sidst er handlingen mere gennemskuelig end en kande vand, og - ligeledes som sidst - fnyser man (grine bliver der aldrig tale om) ad og ser filmens 'jokes' komme, længe før de dukker op på lærredet." (Steffen Jungersen)

 • Jyllands-Posten

  "Fornøjelsen af den film afhænger helt og aldeles af ens modtagelighed for Rowan Atkinson. Selv er jeg totalt immun og finder hans sprællemands-manerer og spastiske mimik aldeles ulidelige. Hans komiske talent er begrænset til rullen med øjnene, vekslende grader af fåret fjæs og ansigtskramper." (Johs. H. Christensen)

 • Berlingske

  "... balancerer meget usikkert mellem at glave grin med 007-genren og tage den alvorligt." (Kristian Lindberg)

 • Politiken

  "[Atkinsons] fjæs er stadig en gummielatastisk fest, og timingen er stadig i orden. Det tager bare ikke kegler på samme måde i 2011. Posen er fuld af godt brugte tricks, og der er ikke meget nyt under stolen." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Johnny English er en fantastisk sjov komedie, der blander en mr. Bean (Og ja det er den samme skuespiller, hvis nu nogen skulle være i tvivl...) agtig humor (typisk engelsk humor tror jeg...) med fede actionscener og så lige en lille smule humor igen.

Jeg elsker især de sener hvor han tror han har fanget "The Killer-Cleaner"...

Alt i alt er det en film som klart kan anbefales til folk der er fans af Rowan Atkinson eller bare godt kan lide at få et godt grin.

Lars Michael

kommer aldrig op ved 1eren desværre .den prøver og det er så også det.

Anil Bülentuser/47569

Selvom avisernes anmeldere ikke var glade for filmen(de skriver muligvis anmeldelsen uden egentlig at se filmen), syntes jeg den var ret sjov. Atkinson fanger en, ligesom i det gode gamle dage, hvor man bare kunne grine og ikke tænke på en masse bøvl.
- Helt klart værd at se...

kirsten

Fornuftig komedie af Atkinson - kunne godt virke lidt tynd til tider - men her og der var der scener som gik rent ind i lattermusklen.

susanneuser/828806

men Atkinson er langt fra i sit es

Peter

I forhold til min karakter og overskriften kunne man måske godt få fornemmelsen af at jeg endenlig ikke kunne lide denne film, men det er dog slet ikke tilfælde her jeg syntes at Johnny English Reborn faktisk er blevet en rigtig god efterfølger. Jeg har den første film og syntes også at den var rigtig god og jeg må indenrømme at jeg syntes at 2ern er ligeså god måske inda bedre. Men hvis du forventer at se et mesterværk af en film vil du dog nok blive skuffet.

I værtfald historien er at Johnny English er blevet afsat efter han fejler en mission i Afrika derefter gemmer han sig i et munketempel hvor han her træner for at blive genfødt efter fem år for MI7 brug for ham og han blive sendt tilbage for at hjælpe dem. Historien i Johnny English er ikke særlig fantastisk men giver dog en acceptabel grund til hvorfor han skal komme tilbage.

Den første Johnny English film han en velpuleret humor og det er heldigvis ved holdt i den nye denne film er ligeså sjov og er man fan af den første vil man uden tvivl og grine højlydt af denne film . Rowan Akinson gør endnu en gang et rigtig godt arbejde som den keglede superhelt og det holder filmen oppe hele vejen igennem.

Der er dog en masse fejl i filmen og det er næsten lidt for nemt at se alle disse fejl mest af alt når der bliver brugt computer effekter er det lidt for tydeligt en anden irretrende ting er de konstante reklamer der er i filmen og helt ærligt virker det lidt for plat at uanset hvilken scene der er springer der reklamer i øjne.

Selv det godt kanlyde dårligt er Johnny English en rigtig god film og den kan varmt anbefales til alle hvis du ikke har set den første kan du trykt gå ind og se denne da der ikke rigtig er nogle relationer til den gamle. Så har du ikke set den endnu burde du virkelig overveje at se den filmen skal nok få et kæmpe smil på dine læber :D

MOGENS

Mediernes anmeldelser?, fire blinde anmeldere.
Dejligt med en film hvor det er skuespillerne man kommer for at se, og ikke computereffekter.
Special effects er en døgnflue, man lynhurtig bliver træt af.

Magnususer/919147

Meget sjov film, specielt med sangen i slutningen. :)

Wayne

hverken mere eller mindre. Fald på halen komedie uden nogen egentlig mening. Men underholdende - man griner flere gange.

abdiuser/950899

jeg syns at de var en god film og så god .
jeg syns i skal gå ind se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.