Cookie- og Privatlivspolitik

John Wick: Chapter Two

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2017
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
John Wick: Chapter Two
|

I actionfilmen ’John Wick: Chapter Two’ vender den berygtede lejemorder, John Wick, modvilligt tilbage til branchen, da en gammel kollega beder om hjælp.

Hans mission fører ham til Rom, hvor han opdager, at han selv er blevet målskive for sine gamle kollegaer. Der er nemlig blevet udlovet en klækkelig belønning til den, der formår at slå Wick ihjel.

Keanu Reeves har hovedrollen i ‘John Wick: Chapter Two’, der er efterfølgeren til John Wick. Den første film overraskede positivt ved at være en effektiv og rendyrket actionfilm, hvor hovedpersonen formåede at slå 76 mænd ihjel over sin 101-minutter lange spilletid. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (438 votes)
4.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... undervejs får vi adskillige originale actionoptrin." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... det hele er iscensat, spillet og skrevet så godt, at man blot må læne sig tilbage i sædet og nyde den bloddyppende action-ballet ..." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Sindssygt flot, hamrende forudsigeligt og en lille smule kedeligt." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "John Wick er bundet af tyngdekræften som George Foreman, men kvik på fødderne som Muhammad Ali. Det er som at se en tyr på hjemmebane. Og det er en fryd i samtlige 122 minutter." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

De tre stjerner er måske lidt for højt sat for det er nærmest bare en stor skyde/slås/kniv- kamp som er total uspændende. Selv om det er en stor gang action så bliver den nærmest kedeligt og kampene bliver aldrig højdepunkter for det er bare det samme og samme om igen.

Grunden til at jeg trods alt vælger at give den tre stjerner og ikke to er at jeg rigtig godt kan lide det kodeks de har, mønterne, hemmelige medlemmer alle steder som ser alt og ved alt. Det er ret fedt, men resten det fungerer ikke særlig godt.

Den trænger til en seriøs god forfatter der kan skrive noget spænding og god fortælling ind.Den "nye" forfatter skal selvfølgelig bevare det eneste rigtig gode, dvs. alt det med kodekset etc.

S. Rico

Hvor den første film om John Wick var et overrumplende og lækkert iscenesat voldsorgie, så er John Wick 2 - hmm... også et stort voldsorgie af hævn og overlevelse. Det er med andre ord mere af samme skuffe. Man bliver ikke skuffet, men der er heller ikke noget nyt under solen. Underholdningsniveauet fejler ingenting, men det bliver i sidste ende en anelse ensformigt.

Historien får nogle flere tvists end i den første film. Hvor den første film var ren hævn, så handler 2’eren både om en mission, hævn, og ren overlevelse. På den måde kan man sige, at John Wick 2 har mere plot. Men etteren havde til gengæld bedre skurke, hvilket er alpha-omega i en hævnfilm. En anden vigtig ting i en hævnfilm er, at den helst skal ende med en episk forløsning. Det kan man nok diskutere, om John Wick 2 gør.

Wayne

Logikken kan ligge på et meget lille sted.

Men aceptere man at handlingen udelukkende bruges til at bringe John Wick videre til de næste slagtninger, så holder filmen 100%

Herlig action, og fuldstændig uden filter.

René Munch Nielsen

John Wick 2 er en rigtig god action film med en god historie. Det eneste jeg blev skuffet over og som jeg havde glædet mig til, var at jeg havde læst og fået at vide at traileren til Power Rangers filmen ville komme før filmen. Det gjorde den ikke. De eneste trailere der kom var "Kong Skull Island, Life og Patriots Day". Men når det er sagt så var filmen meget god. Men så er der heldigvis kun 14 dage til premieren på Power Rangers filmen.

Jakob P.

John Wick: Chapter 2 får 4 stjerner af Anmelderen ****

Wauw! Siger jeg bare. Den her film er bare rendyrket action fra start til slut, den starter med en hæsblæsende biljagt igennem New Yorks gader tror jeg nok, og slutningen er også fyldt med action- og kampscener. Historien er ret simpel, den er tilstede i filmen, men den fylder ikke særlig meget. Der er helt sikkert fokuseret allermest på action i den her film, hvilket er meget rart en gang i mellem, det er meget rart også at se en film hvor man ikke skal tænke så meget over det man ser. Det skal man egentlig ikke i den her film. Det korte af det lange var, at jeg var egentlig meget godt underholdt hele vejen igennem filmen. Selv om man også kan kritisere filmen for at mangle en dybere historie, så synes jeg ikke det gjorde noget, for i en actionfilm som denne er det helt i orden og på sin plads at historien ikke er for tung og ikke fylder særlig meget.

John Wick (Keanu Reeves) er lejemorder, en god en endda, men han har trukket sig fra branchen og nyder livet i stilhed. Sådan da. Men han bliver nødsaget til at gå tilbage i branchen igen, han bliver nærmest tvunget tilbage, og hans første mission fører ham til Rom i Europa. Da han ankommer og fuldfører sin mission, opdager han hurtigt at han er gået i en fælde, og hans gamle kollegaer fra branchen er ude efter ham for at slå ham ihjel for den dusør som er sat på hans hoved. Men John Wick er en mand med helt utrolige og ekstraordinære evner, han er en frygtet lejemorder, og han er bestemt ikke typen man skal træde over tæerne for mange gange.

Det var et sjovt gensyn med både Keanu Reeves og Laurence Fishburne, som jo også spillede sammen i The Matrix 1-3, men som denne gang havde meget forskellige roller. De gjorde det begge to rigtig godt i deres karakterer, og de leverede et overbevisende og godt stykke arbejde. Jeg kunne ikke lade være med at tænke: Counter Strike, fordi filmen minder så meget om et shooter-spil når John Wick går amok for at forsvare sig selv, han dræber nærmest alt og alle på sin vej. Jeg tror i løbet af filmen, nåede han at dræbe i nærheden af 100 mennesker, tror jeg, det var rimelig voldsomt. Historien synes jeg passer til en actionfilm, den er tilstede men den er ikke særlig dyb, og fylder ikke særlig meget. Hvilket jeg synes er helt fint til en film i denne her genre. Handlingen er spændende og til tider hæsblæsende, og tempoet går højt i næsten hele filmen, hvor der kun er plads til få mere stille øjeblikke. Tempomæssigt ligger denne film helt sikkert i den høje ende, da John Wick stort set hele tiden kæmper for sit liv, og der er generelt gang i den hele tiden. Rytmen er faktisk rigtig god, de forskellige skift mellem de enkelte scener er balanceret og harmoniske, og man føler filmen er i konstant bevægelse uden at være forstyrrende eller for meget. Man fik overhovedet ikke lov til at kede sig under denne film, der var som nævnt meget få stille øjeblikke, men alt i alt er filmen en god actionfilm.

saburuser/926713

Meget kreative actionscener, bygget op omkring en fed historie og godt skuespil. HeLt sikkert værd at se.

Anders Augustuser/38004

Historie er noget man godt vil have, men en gang i mellem er det bare fedt at se en film der er smukke action sekvenser fra start til slut.

John Wick har igen taget en meget simpel historie og smidt en masse lækre og flotte action scener på den. Det her er endnu en film der ikke undskylder for at der ikke er megen snak eller historie i den. Det er en film der kun har et formål, at underholde dig! Lige som den første film bliver Wick provokeret og så er det eller bare om at læne sig tilbage og nyde Wicks gun fu.

techieuser/446431

Efter at have irriteret mig gevaldigt over den store skygge en dramafilm som 50 Shades kan lægge, fik jeg endelig modvilligt bevæget mig ind i den skuffende Sal 2 i Palads. At en så underholdende film som John Wick 2 bliver leveret med en så lille skærm og halv dårligt lyd, er squ ærgerligt.

John Wick 1 var overraskende god; fint flow, cool action og et acceptabelt plot. Og da dette var en 2'er, håbede man vel bare på 70%+ af ovenstående..

Nuvel, plottet er ikke så imponerende... Men sæt hjernen på standby i 2 timer, og du vil være særdeles (!) underholdt af god koreografi, fed og hurtig action, med få 'stille' scener.

...Ville viiiirkelig gerne have betalt for en Imperial eller IMAX billet...

Filmen fortjener desværre flere stjerner efter min mening, men det er klart den mest anbefalet film lige pt, på trods af det ellers lovende udvalg...

Men anset hvad, skal jeg helt klart set den kommende 3'er!

Jensuser/360121

Hvis filmen var et computerspil, så ok.

Men film det var det bestemt ikke, de først udvandrende efter 20 min. jeg selv udvandrende da der var 10 min. tilbage.

Der var ingen grund til at blive og se slutningen, der var jo ikke nogen handling, ingen begyndelse ingenting.

Intet hang sammen - ingen rød tråd - ingen parallelle historier.

Der var skydescener hele tiden, og så det samme rullefald med modstanderne konstant. Efter at havde skudt 100 mand havde han sagt 3 ord. Uhm, Damm, You.

Mine varmest anbefalinger til dagen efter nytårsaften!

Wayne

Her er for en gangs skyld en actionfilm som anmelderne synes om, og som indtil nu har høstet hele 8,5 hos IMDb - og en Metascore på imponerende 75.

Ja, undskyld - men jeg har lidt svært ved at tro at den er så forfærdelig som du beskriver..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.