Cookie- og Privatlivspolitik

Jennifer's Body

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jennifer's Body
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

I 'Jennifer's Body' spiller Megan Fox en morderisk cheerleader. Filmen foregår i en lille by, hvor gymnasiesilden Jennifer er besat af en sulten dæmon.

Med Jennifers umættelige appetit lever selv de fyre, der aldrig tør nærme sig Jennifer, livet farligt.

'Jennifer's Body', som er skrevet af den Oscar-vindende Diablo Cody ('Juno'), er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (118 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Filmen fungeret ikke rigtigt godt, Hverken de gyselige ting eller handlingen i det hele taget.

Wayne

Det virker som om at denne film for en tid slog Megan Fox's karriere ihjel. Om det er fair eller ej - baseret på denne film, så ja. Men der er selvfølgelig mere at hente.

S. Rico

Hvad er idéen lige her? Efter de første to Transformers film var Megan Fox tidens hotteste babe. Så lad os lave en film, der alene centrerer sig om hende. Og så tilføjer vi blot lidt satanisme og en masse blod, så skal der nok komme en "god" film ud af det. Og for at være helt sikker på at tiltrække filmens primære publikum (12-årige drenge), så kalder vi den Jennifer's Body. Alt i denne film er totalt plat og forudsigeligt.

Marisa

Jeg blev rimelig skuffet da jeg så den. Det kan godt være at Megan Fox er lækker osv. men skuespiller? hmm... Jeg synes at Amanda Seyfried spiller godt, men selve historien og hvad der sker i filmen og hvad de gør, var så mærkeligt og gav slet ikke mening. Lidt ærgeligt :(

Fireformers

fed skal ses

josimar1234

den er vild god den skal ses

Kian

Glemte at vurdere filmrn 6 stjerner.

Kian

Den skal man bare se. super film.

Sonic Man

den vil jeg gerne se

Kristina Holmuser/457020

Jeg elsker vampyre/dæmon film så den her var jo et must. Men må anerkende var godt nok skuffet. Men historien i den, må jeg beklage at sige er simpelthen for dårlig. Hvis historien var bygget anderledes op, kunne den havde været en bedre succes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.