Cookie- og Privatlivspolitik

Jagten På Masken

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.03.2005
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Son Of The Mask
|

Den lovende tegneserietegner, Tim Avery, er netop blevet far til en lille dreng, Alvey, så Tim har for alvor fået hænderne fulde med at passe både baby og karriere.

Tims frygt for dagligdagens små problemer blegner dog hurtigt, da det viser sig, at lille Alvey er født med superkræfter.

Superkræfterne skyldes, at Tim for et stykke tid siden kom i besiddelse af en mystisk maske, som han tog på til en firmafest. Men det var ikke en helt normal maske – men selveste guden Lokes magiske maske, der giver bæreren overmenneskelige kræfter og evner.

På forunderlig vis er maskens kraft blevet overført til lille Alvey, der i bogstaveligste forstand formår at sætte huset på den anden ende. For at gøre ondt værre er familiens hund temmelig jaloux på Alvey, og forsøger gang på gang at få fat i den magiske maske, så den hårdt prøvede Tim må ofte skille de to kamphaner.

Men der venter den lille familie en langt større udfordring. Guden Loke er på jagt efter sin elskede maske, og han er parat til at gøre hvad som helst for at få fingre i den igen...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
2.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Den får dog 2 stjerne pga. nogle ganske glimrende effekter. Men historien... Nej, hvad er dog det for noget rod.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.