Cookie- og Privatlivspolitik

Jackass 3D

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.12.2010
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jackass 3-D
|
I 'Jackass 3D' er drengerøvene med sans for dumme stunts tilbage.

Mod al sandsynlighed og på tværs af al anstændighed er det lykkedes Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius og deres venner at finde på endnu en håndfuld farlige og så vidt muligt stupide stunts, der egentlig ikke er morsomme, medmindre man er stærkt beruset ... eller muligvis en yngre mand med smag for practical jokes med vennerne og humor under bæltestedet.

'Jackass 3D' er tredje spillefilm bygget på tv-serien om de unge ballademageres vanvittige indfald.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (463 votes)
5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er ikke meget nyt under solen... Dog er der indimellem noget charmerende buster keatonsk over nogle af øvelserne og er man til den slags, er der bestemt både latter og lort at hente." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Skamfuldt underholdende... Der ér nemlig ét eller andet rensende over at erkende sin egen primale idioti og ikke mindst nyde andres." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... 'Jackass 3D' er sært underholdende. For selv om den er både klam og åndssvag, så lykkes den på sine helt egne præmisser, for man sidder og griner med - hvad enten man vil eller ej." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Men hvor er det dog klamt. Klammere end klamt... Er man til det - ja, men så er man det, og så skal den jo ses." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... friskheden holdes i kraft af den imponerende opfindsomhed... Jackass er tilbage og stadig forbløffende sjove." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jackass har altid brystet sig af at gå over stregen, men i denne tredje spillefilm bliver det en anelse anstrengt i længden der dog har sine øjeblikke af absurd morskab.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

okay film

Nicolaiuser/319840

total god og sjov

Alexandra

ikke sjovt som de øvrige dele, men det er ok

Nanse

Det er godt nok længe siden jeg har grint så meget!! Jackass er noget at det bedste til at få en til at grine..Jackass 3D er mindst ligeså god som de første...hylende morsom, med et kvalmende twist;D Men jeg elsker det! Og det er jo altid hyggeligt at se på Johnny Knoxville..xD Super god, men jeg synes ikke at den havde behøvet at være i 3D, man lagde ikke så meget mærke til det, andet end til sidst...Fedt Lavet..

Rikke

Normalt er jeg ikke til Jackass, ikke fordi jeg ikke syntes det var sjovt, gad bare ikke rigtig bruge tid på det.
Men denne her film er godt nok sjov! Det må jeg indrømme!
Tror aldrig jeg har set en film i biografen hvor jeg grinede konstant!
Kan klart anbefales! Selv til folk der ikke kender til Jackass, eller ikke kan lide det!
Er dog ikke til sarte sjæle.

Pernille

Det er bare en film man skal se. Vi grinede fra start til slut. Jeg skal helt klart ud og have den på DVD når den kommer.

Jeg giver den 6 stjerner ud af 6. :D

Mads Aagaard

Man skal være 11 år det står oppe over..

Hanne

Nogen der ved hvor gammel man skal være for at se den:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.