Cookie- og Privatlivspolitik

Jack the Giant Slayer (2013)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jack the Giant Slayer
|

'Jack the Giant Slayer' er et moderne eventyr, hvor en årelang fred mellem mennesker og giganter bliver truet, da en ung bonde (Nicolas Hoult) leder en ekspedition til giganternes rige.

Filmen er Bryan Singers udgave af eventyret 'Jack og Bønnestagen'.

'Jack the Giant Slayer' fik ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Ignorer de dårlige anmeldelser. Er der behov for en film, som både børn, teenagere og voksne kan lade sig underholde af, så er Jack the Giant Slayer et udmærket bud. Selvfølgelig er det hele temmelig forudsigeligt, og Ian McShanes store talent er fuldstændig spildt på rollen som kongen. Men der er ikke et kedeligt sekund i filmen. Og kæmperne er virklig (u)lækkert udført. Jeg morede mig bl.a. kosteligt over kokkescenen, hvor kæmpekokken skal tilberede dejlige pandekager med "fyld".

Donovan Comics

"Jack the giantslayer" kan klart anbefales. Begge mine knægte på 10 og 13 + forældre syntes rigtig godt om filmen. Gode effekter... flotte og underholdende kæmper. Et godt gammeldags eventyr, hvor det gode og det onde er tydeligt trukket op og hvor de gode vinder til sidst - klassisk!

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. Som eventyr er den ikke rigtig magisk nok og så rammer den nok i mellem to biografstole, da den er lidt for voldsom til børn og lidt for forudsigelig for voksne. Animationerne af især kæmperne virker heller ikke helt overbevisende. En ok videofilm til en regnfuld sommerraften uanset om det er på VOD eller TV.

JegELSKERFilm

Skulle denne film ikke være ude 8/5 ?

Først Evil Dead og nu denne her ?

Det ser ud til, at alle de film jeg glædede mig til i denne måned er blevet droppet ?

Det bliver godt nok en kedelig biografmåned ?

Ser ud til jeg må nøjes med blurayfilm ?

For dårligt en gang til ?

Stella

Har fundet datoen for hvornår den kommer på DVD, det er den 18. juni 2013. Så den er nok droppet i biffen, da den åbenbart floppede i USA.

SJOKuser/811628

Der var dansk premieredato på denne film, men den er nu sporløst forsvundet!? Den havde premiere i USA d. 1. marts i USA og ligger stadig nr. 18 med en indtjening på 63 mio. dollars i USA, så hvad er det de danske biografer mon venter på?

Mikkel Poulsen

Jeg synes den ser vældig god ud, og kunne blive et rigtigt dejligt eventyr. Også samtidig er den fyldt med gode fantastiske skuespillere, så kan det da ik blive værre helt klart en film jeg ser frem til med glæde. Også er Ewan McGregor med amen så bliver den jo bare endnu bedre, glæder mig helt vildt!!!

Axiom

Brian Singer skylder snart en god film igen, men denne ligner desværre mest en børnefilm ?

Christianuser/840534

Ja de måtte vel komme til det eventyr også før eller senere. At dømme ud fra traileren kunne den have potentiale. Vi får se...

Andreas HER

den kunne jo også have heddet: Jack The Little Killer..
men det andet kan jo vel også bruges

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.