Isle of Dogs

Censur 7
31. May 2018
101 min
20th Century Fox
Isle of Dogs
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Stop-motion-filmen 'Isle of Dogs' udspiller sig i en nær fremtid, hvor hunde er blevet en belastning for samfundet - bl.a. på grund af diverse sygdomme. Derfor beslutter Japans præsident at sende hele racen ud på en øde skralde-ø, hvor de nu må bo.

Det betyder imidlertid også, at den blot 12-årige dreng Atari flyver afsted til øen for at finde sin elskede firbenede ven, der naturligvis har lidt samme skæbne som de øvrige japanske hunde.

På øen møder Atari en flok hunde, der hjælper ham i hans søgen, hvilket bliver starten på et hundeeventyr på den beskidte ø. Bag hundenes stemmer finder man bl.a. stjerner som Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum og Scarlett Johansson

'Isle of Dogs' er instrueret af Wes Anderson, som her folder sin vanlige stil ud. Det betyder bl.a. sirlige tableauer, symmetriske kameraindstillinger og underspillet humor. Han har desuden tidligere stået bag The Grand Budapest Hotel og har endvidere før arbejdet med stop-motion på Fantastic Mr. Fox. (copyright: kino.dk).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: