Insurgent

Censur 11
18. Mar 2015
119 min
Nordisk Film
Insurgent
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Insurgent' fortsætter historien om Tris Prior, der kæmper for at finde sin plads i et post-apokalyptisk samfund.

I kølvandet på den tidligere films begivenheder, lurer der krig mellem de forskellige faktioner, og Tris må endnu engang konfrontere sine indre dæmoner, mens hun kæmper mod en magtfuld alliance, der truer med at splitte hendes samfund ad.

Science fiction-filmen 'Insurgent' er baseret på Veronica Roths succesfulde og populære roman af samme navn og er film nummer to i serien. Den første film, Divergent, indtjente 288 mio. dollars på verdensplan.

Handlingen udspiller sig i et brutalt fremtidsunivers, hvor mennesket er reduceret til en brik i et udspekuleret spil - en præmis der nemt kan sammenlignes med andre ungdomsorienterede filmatiseringer som fx The Hunger Games og The Maze Runner.

Hovedrollen Tris Prior spilles endnu engang af Shailene Woodley, der allerede inden Divergent-serien havde vundet anerkendelse med sin anmelderroste præstation i The Descendants. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: