Instant Family - når 2 bliver til 5

Censur 11
28. Feb 2019
118 min
UIP
Instant Family
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
6.0 / 6
Brugere (1)
3.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Komedie-dramaet 'Instant Family - når 2 bliver til 5' handler om parret Pete og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv.

Pete og Ellie beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Men Lizzy har to søskende, den skrøbelige Juan og trodsige Lita, som Pete og Ellie tager med ind i familien, som nu går fra to til fem på et øjeblik. Snart får det uprøvede adoptivforældrepar deres sag for.

'Instant Family - når 2 bliver til 5' følger i traditionen fra klassikere som Hele den pukkelryggede familie og er på samme måde en blanding af komedie og drama. Og man efterlader næppe biografen uden en gennemvædet Kleenex.

Mark Wahlberg og Rose Byrne har hovedrollerne, mens talentfulde Isabela Moner fra Transformers 5: The Last Knight og Sicario 2: Soldado spiller Lizzy. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: