Cookie- og Privatlivspolitik

It's All About Love (2003)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
It's All About Love
|

'It's All About Love' er en ny film fra instruktøren af Festen - Thomas Vinterberg

Vinterberg udtaler: "Jeg opfatter It's All About Love som en klassisk kærlighedshistorie der flirter med thriller-genren. En episk kærlighedshistorie til det 21. arhundrede."

John og den verdensberømte skøjtestjerne Elena lever et kosmo-politisk ægteskab i hver deres del af verden, John i Polen og Elena i New York.

Med tiden er afstanden mellem dem blevet for stor, og John opsøger Elena i New York for at blive skilt. Men da John ankommer går det op for ham, at der foregår uventede og uforklarlige ting omkring Elena.

De mennesker, han kendte som venner, viser sig måske ikke at være det alligevel. Og den kærlighed, han troede var død, blusser op i lys lue.

Joaquin Phoenix og Claire Danes spiller det elskende par.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jeg ved ikke hvad det kunne have været. Jeg ved ikke hvad det skulle blive. Men jeg ved det er uendeligt ligegyldigt og elendigt. Lad hellere Jorden gå under Vinterberg end at trække det i langdrag med denne katastrofe. Stjernerækken af kwndte ansigter og skuespillere er spildt. En kærlighedsshistorie uden gnist og en thriller uden spænding, men noget skulle de jo kalde denne møgbunke af filmisk affald

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.