Cookie- og Privatlivspolitik

Io sono l'amore

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.12.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Io sono l'amore
|
''Io sono l'amore' er et italiensk drama med Oscar-vinderen Tilda Swinton.

Recchi-familien er stenrig og dominerer den norditalienske tekstilindustri. Da overhovedet Eduardo Sr. lader kontrollen over firmaet blive delt imellem sønnen Tancredi og barnebarnet Eduardo Jr., bliver familien rystet i sin grundvold.

Moderen Emma (Tilda Swinton), som er russisk immigrant, står midt i polemikken. Hun indleder en affære med kokken Antonio, der vender op og ned på alting. Emma må træffe et valg - tør hun forlade sin familie og status for at følge sit hjerte?

'Io sono l'amore' oser af italiensk mode, mad og lidenskab.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.3
4.2

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... desværre væver filmen rundt og kan ikke rigtig finde fokus... Men kan man holde det ud, får man en ubetinget hyldest til Tilda Swintons statueske skønhed og til at følge passionen." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... spækket med observante scener, dragende billeder og et blændende soundtrack... yder man værket den passende indsats, venter en fornem biografoplevelse." (Morten Dürr) ()

 • Jyllands-Posten

  "... et poetisk møde med passionen... Tilda Swinton... spiller fænomenalt og bærer filmen på sine blege skuldre." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en fest for øjet og øret... 'Io sono l'amore' er et tætvævet, gennemarbejdet og fokuseret kunstværk... " (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Italiensk herskab med slagside. Man får serveret flotte billeder og en troværdig historie om en kvinde med en tom tilværelse, som finder passionen igen med katastrofale følger.

wittuser/206278

for mit vedkommende var det en utrolig oplevelse at sidde i biografen og få det ene fantastiske billede efter det andet serveret... lys sætning, opsætninger, symbolik der som små hints blev strøet foran mig, ENDELIG en film hvor man selv får lov at tænke... og detaljer i filmen så lækre som de fantastiske eksklusive stoffer de hver især bærer... I LOVE I AM LOVE... et udstyrs stykke sjældent set og en film jeg skal se igen og igen... loved loved loved it.

Lise-Lotteuser/295871

Smukt filmet - dejlige scener fra Italien, som er et smukt land.
MEN - ingen historie der kunne fange eller følges. Den vævede frem og tilbage, man manglede baggrund og dybde. Fin skuespillerpræstation fra Tilda Swinton.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.