Cookie- og Privatlivspolitik

In Time

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.12.2011
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
In Time
|

I filmen 'In Time' er tid blevet den ultimative valuta.

I fremtiden stopper kroppen med at ældes, når man fylder 25 år. Derfra lever man kun et år, med mindre man kan købe sig til mere tid. De rige har derfor årtier at leve i og bliver praktisk talt udødelige, mens resten tigger, låner eller stjæler nok tid til at komme gennem dagen.

Det er hårde kår, men det bliver endnu værre for Will Salas (Justin Timberlake), da den unge mand fra den fattige del af byen bliver anklaget for mord. Han er nu tvunget til at stikke af med et gidsel (Amanda Seyfried), og på flugten bliver de nødt til at leve fra minut til minut i kampen for overlevelse.

'In Time' er en science fiction film fra instruktøren Andrew Niccol (Gattaca), som også har skrevet 'The Truman Show' (1998).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (476 votes)
4.4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "'In Time' starter lovende, men er sluttelig for letbenet til at være en biograftur værd, men til en doven dvd-aften kan den dog gå an." (Morten Dürr)

 • Berlingske

  "Desværre sætter instruktøren langsomt de gode idéer over styr ved at køre dramaet teatralsk op med kluntede replikker." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  ",,, som der siges tidligt i filmen: 'Spild ikke min tid' - jeg synes lidt, jeg spildte min." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Spild af tid." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "På sin egensindige facon en fascinerende historie, der dog udvikler sig til en ordinær thriller,,," (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... jævnt underholdende tidsspilde." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "En paradoksal præmis belyser en tendens i vores samtid. Ideen er velegnet som udgangspunkt for en novelle, men vakler ofte i større format, hvis man tænker logistikken igennem." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Filmen starter rigtig godt og er faktisk også rigtig god de første 40 minutter, men ender med at blive for langtrukken. Ellers en god nok film.

Frank

Okay film

Channe

Kan ses der hjemme men den skal ses

Wayne

Nej ikke helt - men jeg kunne ikke lade være med at tænke at der er lagt en masse gode kræfter i historien, og så er den bare ikke godt nok udført.

Det varer et par minutter før man accepterer præmisserne for filmen - at tid er penge, og overlevelse. Når det er nået, så glæder man sig til resten af filmen - og der er en masse tilløb til noget godt undervejs.

Desværre er der for mange plothuller, og for mange usandsynligheder til at filmen vil kunne blive den klassiker som skaberne havde håbet. Ambitionerne mangler ikke.

Men det bliver bare til, lige ved og næsten.

Cilian Murphy er som sædvanligt et lyspunkt, selv om han også bliver efterladt af et skidt manuskript. Giv den mand nogle bedre roller - han ville have været mere interessant end Justin Timberlake.

Amanda Seyfried mangler stadig at bevise at hun kan andet end at være køn og synge godt.

:-)user/328480

Det er sådan en god film! Man kommer sådan til at tænke på hvordan fremtiden kommer til at se ud! Super rørende og helt klart værd at se

Ash

Livsfilosofien "lev mens tid er" passer fint ind i denne originale film "In Time". Tanker om udødelighed, evig ungdom og hvad der er etisk rigtigt og forkert kommer op at vende på en fin og autentisk måde. Men på trods af sangeren Justin Timberlakes nydelige præstation og hans troværdige kemi med Amanda Seyfried, synes filmens budskab ikke at blive fulgt til dørs, men bliver derimod tabt på gulvet.
"In Time" kom med noget nytænkende og originalt, men fremstår desværre halvt igennem som triviel og uoriginal.

Lisa De Niro

Tankespillet er originalt, så der er lagt op til nytænkning. Måske netop derfor falder den ekstra hurtigt til jorden, fordi den ikke formår at opretholde spændingen særlig længe og den bliver hurtig uinteressant og kører i samme rille.

Mikkel Samsøe

Overraskende godt skuespil.
Fedt univers der bliver åbnet op for. en film der sidder i kroppen flere timer efter, som får en til at kigge på armen en gang eller to ;)

Antaeus

Det er altid spændende at se film som giver bud på de lidt mere ekstreme fremtidssamfund. Det er godt tænkt at alting opgøres i tid. Egentlig en skræmmende film. Den bliver aldrig rigtig spændende, men man er underholdt og alt i alt en film omkring ok/god. Den er værd at se.

Veronikauser/945690

Hyggelig film :) det er en flinkert :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.