Cookie- og Privatlivspolitik

Instinct

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Instinct
|

Antropologen Ethan Powell (Anthony Hopkins) bliver kaldt hjem fra Afrikas jungle, hvor han har levet sammen med aber, han har studeret, i flere år. Efterfølgende bliver han anklaget for blodigt mord på ikke bare Ún, men flere mennesker!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Anthony Hopkins spiller forskeren Dr. Ethan Powell, der efter at have været meldt savnet i to år i Afrika, fanges og fængsles for mordet på to mænd. Han overføres til Florida, hvor han skal evalueres af den unge og lovende psykiater Dr. Theo Caulder spillet af Cuba Gooding Jr.

På trods af at Dr. Powell ikke taler og ikke viser tegn på at være en del af menneskenes verden længere efter at have levet i selskab med gorillaer igennem de seneste to år, lykkedes det Theo at trænge igennem til ham. Theo’s arbejde består i at finde ud af hvorfor Dr. Powell dræbte de to mænd, men undervejs indvies han i en verden der langsomt er på vej til at blive ødelagt af menneskenes hærgen og søgen efter magt og herredømme.

Anthony Hopkins og Cuba Gooding Jr. komplementerer hinanden fantastisk i denne film. Især Hopkins spiller som sædvanlig, fristes man næsten til at sige, helt fænomenalt rollen som manden der har fundet sin plads i livet og trukket sig tilbage for at leve udenfor de rammer menneskeheden sætter op for at bevare en illusion af kontrol.

Cuba Gooding Jr. gør det også rigtigt godt som den unge, entusiastiske psykiater, der griber chancen for at fremme sin karriere vha. denne meget specielle patient, men som undervejs omvendes og får øjnene op for hvilken verden han lever i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.