Vind biografbilletter hver uge

Instant Family - når 2 bliver til 5

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men omhandler også alvorlige emner som omsorgssvigt og de konsekvenser det har for børn, og den indeholder enkelte voldsomme scener, hvor personer kommer til skade eller bliver udsat for vold. I en scene ses hvordan et barn ved et uheld får skudt et søm gennem sin fod. Det voldsomme uheld er fremstillet ret voldsomt ved brug af nærbilleder, slowmotion og tydeligt blod. I en anden scene bliver en person overfaldet med slag i hovedet og spark i skridtet. Desuden indeholder filmen scener, hvor børn er triste over at blive svigtet af forældre eller ængstelige for, hvem der skal tage sig af dem. Idet filmens grundstemning overordnet er varm og humoristisk, og det voldsomme forløses positivt og humoristisk, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Instant Family
|
Versioner: se alle
2D, 2D Supreme, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Komedie-dramaet 'Instant Family - når 2 bliver til 5' handler om parret Pete og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv.

Pete og Ellie beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Men Lizzy har to søskende, den skrøbelige Juan og trodsige Lita, som Pete og Ellie tager med ind i familien, som nu går fra to til fem på et øjeblik. Snart får det uprøvede adoptivforældrepar deres sag for.

'Instant Family - når 2 bliver til 5' følger i traditionen fra klassikere som Hele den pukkelryggede familie og er på samme måde en blanding af komedie og drama. Og man efterlader næppe biografen uden en gennemvædet Kleenex.

Mark Wahlberg og Rose Byrne har hovedrollerne, mens talentfulde Isabela Moner fra Transformers 5: The Last Knight og Sicario 2: Soldado spiller Lizzy. (copyright: kino.dk)

Skal du se Instant Family - når 2 bliver til 5?
(74 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.