Cookie- og Privatlivspolitik

Instant Family - når 2 bliver til 5

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men omhandler også alvorlige emner som omsorgssvigt og de konsekvenser det har for børn, og den indeholder enkelte voldsomme scener, hvor personer kommer til skade eller bliver udsat for vold. I en scene ses hvordan et barn ved et uheld får skudt et søm gennem sin fod. Det voldsomme uheld er fremstillet ret voldsomt ved brug af nærbilleder, slowmotion og tydeligt blod. I en anden scene bliver en person overfaldet med slag i hovedet og spark i skridtet. Desuden indeholder filmen scener, hvor børn er triste over at blive svigtet af forældre eller ængstelige for, hvem der skal tage sig af dem. Idet filmens grundstemning overordnet er varm og humoristisk, og det voldsomme forløses positivt og humoristisk, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Instant Family
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Komedie-dramaet 'Instant Family - når 2 bliver til 5' handler om parret Pete og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv.

Pete og Ellie beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Men Lizzy har to søskende, den skrøbelige Juan og trodsige Lita, som Pete og Ellie tager med ind i familien, som nu går fra to til fem på et øjeblik. Snart får det uprøvede adoptivforældrepar deres sag for.

'Instant Family - når 2 bliver til 5' følger i traditionen fra klassikere som Hele den pukkelryggede familie og er på samme måde en blanding af komedie og drama. Og man efterlader næppe biografen uden en gennemvædet Kleenex.

Mark Wahlberg og Rose Byrne har hovedrollerne, mens talentfulde Isabela Moner fra Transformers 5: The Last Knight og Sicario 2: Soldado spiller Lizzy. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det er noget af en balancegang at kombinere komik og vanrøgtede børn, men filmen lykkes overraskende fint med projektet og har både charme og fine, politisk ukorrekte jokes." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "'Instant Family' er en ufarlig adoptionskomedie med lige dele alvor og humor." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Kemien mellem Mark Wahlberg og Rose Byrne er god i de to hovedroller, og filmen, der har en snert af en autentisk historie i bagagen, bliver en ganske slagfærdig lille komedie om, hvad der giver familielivet mening." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nanna

Åh jeg havde helt glemt denne film. Min mand og jeg sad og smilede hele vejen. Det er virkelig en film, hvor du kommer i godt humør. Stemningen kan kun blive god, når du sætter denne film på. Det er Parenthood, når det er bedst!

ditteuser/190844

Overraskende god, klart et kig værd!!
Dejlig film, som man godt ville kunne se med børnene

Kenneth

Humoren er i orden, man sidder heletiden med et smil på læben

S. Rico

Så filmen på et fly lige efter den skuffende Crazy Rich Asians. Men hvor den lille skærm ikke yder storslåede fester og vild luksus retfærdighed, så egner den sig fint til en familiekomedie.

I Instant family er man i super godt selskab med Mark Wahlberg og Rose Byrne som det ikke helt unge par, der beslutter sig for at adoptere ikke ét, men hele tre børn. Denne søskendetrio er noget af en mundfuld, og filmen er spækket med utrolige sjov og ganske rørende scener. Banalt? Måske, men det virker. 4½ stjerner.

Mr it

Fantastisk, rørende og humoristisk! Formåede at fastholde spændingen gennem hele filmen. Meget autentisk historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.