Cookie- og Privatlivspolitik

Insidious 4: The Last Key

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Insidious: The Last Key
|
Versioner: se alle
Særvisning, 2D
|
Insidious: The Last Key poster

Filmen 'Insidious 4: The Last Key' er det fjerde kapitel i franchisen.

Filmen følger dæmonologen Elise Rainier fra de tidligere film i serien, og denne gang er det hendes egen familie, der bliver hjemsøgt.

Både Insidious og Insidious 2 fik dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (87 votes)
4.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Det tog mig omtrent 4 forsøg at se denne film færdig.. 4 FORSØG. Jeg ved ikke, hvordan Universal formåede at tage dette lokomotiv af en franchise, køre den af sporet og se til, mens køretøjets-franchise fortsat masseødelægges... men tanken holder mig vågen om natten. The Last Key forsøger at binde knuder sammen, som ingen løsnede op. Den forsøger at fortælle en historie, som ingen gav tegn på at være interesseret i. Og den er SÅ kedelig omkring det. Insidious serien er nu et glimrende exempel på, hvordan river “Prequel” ud af ordbøger, og man formår at stemple det på en måde, som vil få selv de største fans af en franchise/serie til at rulle øjne.

HeavenOfHorror.dk

Der er skruet godt op for jumpscares på den fede måde i Insidious: The Last Key! Det er den der “katten efter musen”-agtige leg, hvor instruktøren hele tiden skaber en situation, hvor publikum forventer at blive skræmt. Naturligvis er det aldrig i disse øjeblikke, at det egentlige jumpscare kommer. Næ nej, det er lige før eller lige bagefter. Ofte sker det også på en helt rolig måde. Altså, ikke et monster der springer frem, men et barn der roligt går forbi i baggrunden. Fy for satan, dét er sgu effektivt.

Der var da også skrig, skrål og meget mandige brøl flere gange undervejs i visningen af Insidious 4: The Last Key.

Der kan vist ikke være meget tvivl om, at stjernen i Insidious universet er Lin Shaye. I Insidious: The Last Key får vi lov til at opleve dele af både hendes barndom og ungdom. Det var bestemt ikke en sjov tid. Ikke kun fordi hun allerede dengang så spøgelser og andre væsener (læs: dæmoner). Nej, nærmere fordi hendes far var en satans karl, der absolut ikke kunne lide, at hans lille pige kunne se ting, der ikke var der.

Hendes to mandlige assistenter er virkelig også uundværlige. Lige siden første film har de budt på perfekt timet comic relief (komiske indslag), og det gør de bestemt også i denne seneste film.

Nu er den første film i en franchise altid noget særligt. Det er den, der starter hele universet og sætter rammerne for en ny fortælling. Eftersom Insidious 4: The Last Key går tilbage og fortæller hele historien og kommer med en ny historie, så er den dog min favorit. Som absolut minimum er Insidious 4 på højde med den første film. Det siger ikke så lidt. Slet ikke fra en kæmpe James Wan fan som mig.

Martha

Hvorfor kan man ikke bestille billetter når der står at den kom ud d. 4. januar?

FilmFyr

Den får ikke ordinær dansk biografpremiere.
Den blev dog vist i en række Nordisk Film biografer den 31. januar.

Nikolas

Det forstår jeg ikke helt

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Nikolas,
Det skyldes at 'Insidious 4' ikke får regulær biografpremiere, men kun har fået en enkelt særvisning den 31. januar.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

Asli

Bliver den kun vist med engelske undertekster i alle biografer?

Gormuser/915104

Dårlig beslutning at udskyde premieren for denne film :-(

FilmFyr

Den får (ihvertfald) én visning i en god sjat biografer, onsdag den 31/1 :)
Så der er nu mulighed for at opleve den i biffen.

Benner

Hvornår kommer den ud i københavn ?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.