Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Inkasso

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.10.2004
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Inkasso
|

Komedien 'Inasso' handler om den spillesyge Laura, der ikke har verdens bedste dag. Chefen har lige afsløret hendes "lån" fra kassen, spillebulernes kredit er udløbet og i hendes stue står inkassatoren Klaus og råber på penge.

Imod alle odds indser det umage par, at de er gjort af samme stof, og sammen flygter de fra gammel gæld på både bankekontoen og i følelseslivet.Men i en verden af lånehajer, sværvægtsboksere og ludomaner bliver der slået under bæltestedet og Laura og Klaus får brug for meget mere end kærlighed og kildevand, hvis de små drømme skal passe ind i den store virkelighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marcus

En fantastisk dansk film i den absurde klasse. Lasse Spang Olsen som instruktør styrer slagets gang solidt, mens både Iben Hjejle og Kim Bodnia leverer solide præstationer... meget kan gå galt når/hvis man ikke har styr på sine lån, gælden hober sig op og virkeligheden kommer efter dig!

// Marcus - https://kviklaan-guide.dk/

Jakob P.

Inkasso får 3 stjerner af Anmelderen ***

Iben Hjejle giver den rigtig godt som den problemfyldte kvinde Laura, som tilsyneladende ikke kan forstå at man ikke kan åbne 36 konti, og skylde over 400.000 kr. væk, uden at skulle betale en klink. Ligeledes spiller Kim Bodnia også rigtig godt som inkassatoren som bliver sendt ud efter Laura, fordi hun taber alle penge som hun spiller for, og fordi hun skylder Claus's chef Holger penge. Skuespillet er faktisk i orden, i betragtning af at det er en dansk komedie, og det er 2 rimelig kendte danske skuespillere som har hovedrollerne. Der er bare nogle grundlæggende ting, som jeg føler trækker ned i karakteren af denne film, og gør helhedsindtrykket mindre godt.

Laura har et rigtig godt liv, hun har en sød kæreste, bor i en flot lejlighed, og har et rigtig godt job. Der er bare et problem. Laura er en klasse A ludoman, hun har åbnet gud ved ikke hvor mange konti, og skylder over flere hundrede tusinde kroner væk. Hun har desuden pantsat alle sine ting. Problemerne kommer væltende ind ad døren, i samme mængde som rudekuverterne gør det, og snart kan hun ikke ignorere tingenes tilstand. Claus bliver sendt ud som inkassator, og hans eneste formål er at inkassere de penge som Laura skylder hans chef. Laura og Claus kan ikke være mere forskellige for hinanden, men alligevel drages de og tiltrækkes de af hinanden, og snart indser de at den eneste vej ud af alle deres problemer er at følges ad.

Inkasso er en helt klart en 3-stjerners film, men hverken mere eller mindre i mine øjne. Skuespillet er helt sikkert udmærket, men handlingen og historien er lidt rodet, og det samme er sammensætningen af scenerne og de forskellige skift mellem hver scene. Helheden i filmen er lidt noget rod, historien er lidt tynd, og filmen reddes kun af de talentfulde skuespillere som agerer ubesværet i deres roller. Filmen er ikke særlig godt skruet sammen, det er den bare ikke, og det trækker helheden lidt ned. Det er helt klart skuespillerne som holder filmen og historien godt kørende, og sørger for at holde stemningen i filmen oppe. Derfor lander jeg på de 3 stjerner til Inkasso.

Lars Michael

der er ikke noget så sjovt som at se en film hvor Lasse Spang Olsen tager os ud på et eventyr hvis man kan sige det,man ved bare hvordan hans film er.

S. Rico

dansk komedie fyldt med sort humor af den sjoveste slags.

Wayne

Lasse Spang Olsen kører videre i sin absurde komiske stil, i stil med I Kina og Gamle mænd. Fuld fart frem, uden at se sig tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.