Cookie- og Privatlivspolitik

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Indiana Jones and the Temple of Doom
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Indiana Jones og templets forbandelse' ('Indiana Jones and the Temple of Doom') starter med at Indy undslipper et voldsomt slagsmål i en natklub i Shanghai og nødlander i Indiens ødemarker i selskab med en modvillig sangerinde.

Indiana Jones afslører en religiøs orden, der har taget børnene i en afsidesliggende landsby som slaver i en mine. Jones skal nu redde børnene og selv undgå at blive slave hos den morderiske kult.

Harrison Fords lille hjælper, Short Round, er dybt charmerende, og minevognsjagten er uforglemmelig i Steven Spielbergs 'Indiana Jones og templets forbandelse'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (60 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Den et rigtig god. Men den jeg syntes er knap så godt er at de er inde i det samme palads hele tiden, hvilket måske bliver lidt for meget i længden, men den er virkelig god.

Lars Michael

Jeg er nød til at sige det her, hold kæft hvor er det bare godt det her......

Rasmus/Musen

HELT KLART min favorit i serien om den ikoniske eventyrer.

For mig gjorde den virkelig det allerbedste job af alle i serien.
Jeg kommer altid som det første, når jeg tænker på Indiana Jones på de elementer, som denne havde i sig.

Der var fx. den scene, hvor Indy og hans slæng var inviteret til middag hos "Thuggerne" i deres tempel. Hvem husker ikke den scene? Sikke et festmåltid de havde!

Ellers var der da også den scene, hvor vores helte måtte flygte i minevognene og blev ved og ved med at rutsje væk fra fjenden. Det var da ikonisk- det må jeg lige have lov at sige det var.

Og så var der Willy- Hold da op, hun kunne næsten ikke engang nå at se sig om i spejlet, før hun begyndte at skrige som en galning.

Det er sådan nogle ting, som får mig til at blive revet med på filmen. På grund af alle disse ting, så vælger jeg at give den de fulde 6 stjerner denne gang.

:-)

Jacob

Spielberg skulle dengang skilles, og derfor har det andet kapitel om Indiana Jones fået en langt mere dyster tone med det okkulte som det gennemgående tema. Vi har at gøre med en prequel der rummer mange fantastiske øjeblikke, og det er en af de mest undervurderede film blandt de store franchises.

S. Rico

Ingen vil nogensinde glemme jagten gennem templets underjordiske gange eller det sublime festmåltid med alverdens "lækkerier". Alligevel har denne 2’er mindre status end de øvrige. Måske fordi historien var mindre storslået og adskilte sig fra de andre i serien.

Wayne

Knap så god som den suvræne første, men helt godkendt. Indisk mystik og togvognsræs i minerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.