Cookie- og Privatlivspolitik

Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
Indiana Jones and the Last Crusade
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

I 'Indiana Jones and the Last Crusade' (Indiana Jones og det sidste korstog) er Harrison Ford tilbage for tredje gang i rollen som den kendte eventyrer og arkæolog.

Filmen er instrueret af Steven Spielberg og havde premiere i 1989.

I 'The Last Crusade' begiver Jones sig ud på en farefuld søgen efter sin kværulantiske far, professor Henry Jones (Sean Connery). Nazisterne er på sporet af selveste Den Hellige Gral og har kidnappet Henry, der er den førende autoritet på området.

Følg Harrison Ford mens han kniber sig gennem de rottefyldte katakomber i Venedig og bekæmper onde tyskere til lands, vands og i luften.

I prologen til 'Indiana Jones og det sidste korstog' ser man desuden den unge Indiana Jones (River Phoenix) på et af sine første eventyr.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (76 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Også som sine to forgængere en fuldstændig fantastisk film intet mindre. Man keder sig aldrig i selskab med Indiana Jones.

Rasmus/Musen

-En super god filmoplevelse, som jeg helt sikkert heller vil glemme.

Det er ikke den bedste Indiana Jones film i serien, men heller ikke dårlig på nogen måder. Eventyret er jo stadigvæk for fuld drøn- Og denne gang er selve Indy's Far med på rejsen. En super god ide at lave sådan en film, som indebærer så mange gode actionscener og ikoniske karakterer.

Alt i alt er det tredje kapitel i serien nok omkring lige så god som den første film. (Efter min mening).

Lars Michael

Tillykke igen en ny vinder
Flere af den slags tak.

Jacob

Alting går op i en højere enhed når Indy med sin grand old man går efter den ultimative skat, Den Hellige Gral. Den tredje fortælling overgår bare ikke de andre i serien med flere længder, men er også øverst på min personlige liste over bedste film. Det er som med forædling når noget godt bare bliver bedre, og har man af uransaglige grunde ikke set den har man noget seriøst at få indhentet.

CINEMANDRUP

Den bedste fortsættelse på et eventyr franchise som slutter på toppen. Et eventyr der følger i sporerne på den første film og historien er en rejse værd for alle med blot en smule eventyr i sig.

Elsker denne film på lige højde med den første vil jeg tro og i min verden er dette den sidste rigtige Indiana Jones film der er lavet.

Hvis man er til nostagisk højspændt action af bedste kaliber og vil opleve den bedste fortsættelse til en eventyrfilm nogensinde, er der ingen vej udenom denne.

Long live Indiana Jones & The Last Crusade

S. Rico

Mega underholdende med et sprudlende samspil mellem Harrison Ford og Sean Connery. Jeg ved dog ikke helt om jeg kan købe den alt for lille aldersforskel mellem far og søn (kun 12 år). Men pyt. Fed indledning med den unge Indiana spillet af River Phoenix og en ultimativ historie, hvor de leder efter intet mindre end den hellige gral.

Wayne

Glimrende forsættelse, flere Nazister, en far og den hellige gral. Lægger sig mere op ad den første.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.