Cookie- og Privatlivspolitik

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.05.2008
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
|

I filmen 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' (Indiana Jones og Krystalkraniets kongerige) vender Harrison Ford en anden gammel kending af Indiana Jones-universet tilbage nemlig Karen Allen, som i den første film spillede Marion Rawenwood.

De får følgeskab af supertalentet Shia LaBeouf som Indys søn, og de to engelske karakterskuespillere Ray Winstone og John Hurt.

Det er igen George Lucas der producerer filmen, og Steven Spielberg som instruerer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (700 votes)
4
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... forsøger [ikke] andet end at underholde med højest tænkelige volumen og tempo. ()

 • BT

  ... går lidt smådød midtvejs, men accelererer igen og fryder videre frem mod den nuttede slutning. ()

 • Ekstra Bladet

  ... fuldstændig forrygende underholdning. Og det er skam også en kunst. ()

 • Jyllands-Posten

  ... som stort anlagt popcornfilm af den mere uskyldige og nostalgiske slags, som kun Spielberg kan realisere dem, kan serien næppe holdes meget bedre i live. ()

 • Politiken

  ... man må sige, at det fjerde eventyr med Indiana Jones ikke blot kommer tørskoet i land, men sandsynligvis også redder sommeren for alle raske drenge, piger og biografejere. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Gode effekter men et lidt tyndt plot i forhold til de tre andre. Og så syntes jeg at det der gør Indiana Jones til Indiana Jones er de mange 1000 år gamle inkegrave og grotter fra oldtidens beboere. Men i denne her skal Indiana Jones pludselig i fodspor på aliens og i forhold til de andre er det for tyndt syntes jeg, og jeg syntes ikke at aliens hører hjemme i Indiana Jones.

Lars Michael

Fint nok med at man lave sådan en film, mange år efter filmen nr.3 udkom.
Men tempo i filmen er dog ikke så hurtig som de andre i rækken, dog skal du ikke snyde dig selv for en oplevelse, hvor selv os der ikke er fan af Indiana Jones også godt kan se filmen .

Rasmus/Musen

-Men selvfølgelig skal man se den ligeesom de tidligere i serien.

For mig var det denne gang ikke bare 'en ting, som jeg syntes var latterlig, men faktisk flere ting.
Plottet i sig var en af de ting i sig selv. Filmen bevægede sig bare ikke lige i den retning, som Jeg i hvert fald troede eller ønskede den. Jeg forstod desuden heller ikke slutningen af filmen, men det er nu også hvad det er med Hollywood's film i nutiden (Eller i hvert fald, hvad JEG selv har oplevet det flere gange nu).

-Og så var der også nogle gange, hvor scenerne strækkede lige liiidt for langt ude, hvilket efter min egen personlige mening føltedes lidt for overdrevet. Det er dog selvfølgelig også, hvad Indiana-Jones serien er ved at være lidt kendt for, men alligevel føltes det denne gang lidt for plat til mig.

Derfor siger jeg altså til mig selv, at dette må blive den mindst gode af alle Indiana-Jones filmene. Den havde netop bare ikke de samme fantastisk fede elementer eller ikoniske scener, ligesom de tidligere film har haft.

Se den, hvis I vil have god underholdning for en kort stund, ellers er det desværre ikke det helt store denne gang må jeg sige.
;-)

Nikolaj

Det synes jeg, skulle den havde blevet lavet sådan? Det synes jeg ikke.

Starten og slutningen er det værste i filmen, ingen af delene bliver udnyttet ordenligt som vi ellers godt ved at George og Steven sagtens kunne have gjort.

Men undervejs i filmen er filmen enlig ret underholdene. Især lige i starten da Indiana møder hans søn.

Men slutningen kikser også fuldstændig.

Men de alle spiller godt også Harrison Ford selvom han var blevet lidt for gammel til rollen.

Jeff

Typically entertaining Speilberg action, but the story adds nothing new. If anything it detracts from what’s gone before.

S. Rico

Filmen er da såmænd udmærket og historien ok. Men trods sminke og hårfarvning virker Harrison for gammel og slidt til rollen. Indiana Jones skal være vital og sprudle af liv, og en sådan rolle kan en ældre herre altså ikke udfylde tilfredsstillende.

mikkel knudsen

det er en god film men jeg har kun set 3 og 4 ere de var
mega gode jeg skal også se 1 og 2 ere....men alle de skal se indiana jones og krystalkraniets kongerige den er total godt lavet.......

Wayne

Rimelig underholdning, men så heller ikke mere. Ind imellem krummer man tæer så skidt er det.

Du skylder os en Indy 5, du kan gøre det så meget bedre.

Nogenuser/12232

den er meget fed. måske lidt overdrevet syntes jeg

MarkusStepH

Jeg var rigtig godt underholdt med denne film, jeg har heller ikke set de andre Indi film, så min forventninger var lidt uklare, jeg synse det var en film med fed action,god humor. God eventyrs film.
Den kan anbefales

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.