Indiana Jones and the Dial of Destiny

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
29.06.2023
| | |
Indiana Jones and the Dial of Destiny
|
Indiana Jones and the Dial of Destiny - dansk teaser plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Adventurefilmen 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' (Indiana Jones 5) er nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland.

En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

På rollelisten finder man bl.a. danske Mads Mikkelsen som nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som han første gang spillede i 1981 i Raiders of the Lost Ark og kunne senest opleves i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Steven Spielberg har denne gang overdraget instruktørposten til James Mangold, der tidligere har stået bag bl.a. Walk the Line og Logan.

Mere omtale af 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' følger...

Skal du se Indiana Jones and the Dial of Destiny?
(906 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Bliver nok nød til at se den når den kommer

Emily

Jeg glæder mig så meget at jeg tisser i bukserne lige nu.

Thomas

Efter de massive casting rygter sidste år, er det fedt at Harrison Ford er vender tilbage. Jeg vil dog håbe at Shia Labeouf ikke er med. Jeg ved godt at Steven Spielberg så et stort lys i ham, for en 8-10 år siden, men jeg synes at han er ulidelig at se og høre på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.