Indiana Jones 5

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
29.06.2023
| | |
Untitled Indiana Jones Project
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Adventurefilmen 'Indiana Jones 5' er, som titlen afslører, nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

Plottet er indtil videre ukendt, men Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som senest kunne opleves i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Mere omtale af 'Indiana Jones 5' følger...

Skal du se Indiana Jones 5?
(586 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Bliver nok nød til at se den når den kommer

Emily

Jeg glæder mig så meget at jeg tisser i bukserne lige nu.

Christian

Det er så fedt at Harrison Ford er tilbage igen. Og glad for at Shia Labeouf IKKE er med dennegang. Så håber jeg bare Harrison holder op med at flyve mere rundt som pilot i virkeligheden.
Mvh. Christian

Thomas

Efter de massive casting rygter sidste år, er det fedt at Harrison Ford er vender tilbage. Jeg vil dog håbe at Shia Labeouf ikke er med. Jeg ved godt at Steven Spielberg så et stort lys i ham, for en 8-10 år siden, men jeg synes at han er ulidelig at se og høre på.

Simon

Indiana Jones svinger pisken endnu en gang, hvilket egentlig er helt okay med mig. Jeg kunne faktisk godt lide 4'eren, men slutningen blev lidt for Science Fiction agtig til mig. Hvis det skal virke, skal plottet være troværdigt, den skal fortælles som et eventyr og have en god atmosfære, fantasifuld, og skurken skal være god. ”For jo bedre skurken er, jo mere succesfuld er filmen.” (Alfred Hitchcock). Jeg glæder mig virkelig meget, og tror på at Spielberg kan få det bedste ud af Indiana Jones 5.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.