Cookie- og Privatlivspolitik

Indiana Jones 5

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
08.07.2020
Originaltitel: 
Untitled Indiana Jones Project
Genre: 

Instruktør

Skuespillere

Resumé

Adventurefilmen 'Indiana Jones 5' er, som titlen afslører, nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

Plottet er indtil videre ukendt, men Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som senest kunne opleves i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Mere omtale af 'Indiana Jones 5' følger...

Kommentarer

Christian

Det er så fedt at Harrison Ford er tilbage igen. Og glad for at Shia Labeouf IKKE er med dennegang. Så håber jeg bare Harrison holder op med at flyve mere rundt som pilot i virkeligheden.
Mvh. Christian

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Thomas

Efter de massive casting rygter sidste år, er det fedt at Harrison Ford er vender tilbage. Jeg vil dog håbe at Shia Labeouf ikke er med. Jeg ved godt at Steven Spielberg så et stort lys i ham, for en 8-10 år siden, men jeg synes at han er ulidelig at se og høre på.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Simon

Indiana Jones svinger pisken endnu en gang, hvilket egentlig er helt okay med mig. Jeg kunne faktisk godt lide 4'eren, men slutningen blev lidt for Science Fiction agtig til mig. Hvis det skal virke, skal plottet være troværdigt, den skal fortælles som et eventyr og have en god atmosfære, fantasifuld, og skurken skal være god. ”For jo bedre skurken er, jo mere succesfuld er filmen.” (Alfred Hitchcock). Jeg glæder mig virkelig meget, og tror på at Spielberg kan få det bedste ud af Indiana Jones 5.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.