Cookie- og Privatlivspolitik

In Her Shoes

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.11.2005
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
In Her Shoes
|

Filmen 'In Her Shoes' (I dine sko) følger to vidt forskellige søstre, Maggie og Rose, der mistede deres mor, da de var små.

Maggie er en hip, lækker, men ganske ansvarsløs party-pige og Rose er en jordnær, ordinær og succesfuld jurist. Rose er der altid for Maggie, når hun står uden job eller ikke kan finde hjem efter en fugtig aften i byen.

Problemerne bliver dog helt uoverskuelige, da Maggie flytter ind hos sin Rose og går i seng med den kæreste, som Rose langt om længe havde fået. Rose smider hende ud, men inden længe vil skæbnen, at de to søstre mere end nogensinde får brug for hinanden.

'In Her Shoes' er instrueret af manden bag 'L.A. Confidential'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Det her er mere en tøsefilm end en drengefilm , men det er også fint nok at man laver sådan noget, sød film men det er også det,

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Cameron Diaz gør det overbevisende som den umulige og beregnende, ikke særligt kloge, søster, som gør alt det forkerte og ødelægger alt. Skæbnen gør at det hele bliver set i et nyt lys.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.