Cookie- og Privatlivspolitik

Into The Blue

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.09.2005
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Into The Blue
|

I filmen 'Into the Blue' opdager fire unge dykkere et sjældent skibsvrag på bunden af havet og tror, at deres lykke er gjort, da det viser sig, at flyet er fyldt med varer for millioner.

Vennerne indgår en aftale om, at de ikke vil afsløre flyvraget, før de har modtaget deres findeløn for skibets mange værdier.

Men varerne er illegale, og da en gruppe hårdkogte smuglere også er på sporet af vraget, bliver det pludselig en særdeles farlig skattejagt, de fire venner har kastet sig ud i.

'Into the Blue' er kraftigt inspireret af filmen 'The Deep' fra 1977.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Man kan sagtens se den på en trist søndag eftermiddag.
Men selve historien er for tøn til at den kunne bliver mere spænende, Sa man stort set i starten af filmen godt ved hvad der kommer til og ske i filmen.
Havde man bare lavet den anderledes så havde den været bedre på mange måder, og det er surt fordi den sagtens kunne blive det.

Frank

Okay

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

blæret filmet over og under vandet. Paul Walker og Jessica Alba gør filmen værd at se. Godkendt thriller om begær og skattejagt, der ender galt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.