Cookie- og Privatlivspolitik

In the Aisles

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
06.09.2018
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
In den Gängen
|

Den tyske film 'In the Aisles' foregår i et stort supermarked, hvor den unge, fåmælte Christian er blevet ansat til at flytte varer og fylde hylder op med en gaffeltruck. 

Medarbejderen bliver oplært af kollegaen Bruno, der betragter sit nuværende job som et tilbageskridt fra det frie liv som chauffør på de åbne landeveje.

Samtidig lærer Christian den søde Marion at kende, der er ansvarlig for slikafdelingen, og de to bliver langsomt tiltrukket af hinanden.

'In the Aisles' har en rollelisten bestående af bl.a. Sandra Hüller, der medvirkede i den kritikerroste Min far Toni Erdmann, og det romantiske drama vandt to priser til Berlin Film Festival 2018. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
1.4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det er i Thomas Stubers stramme visuelle form og disciplinerede iscenesættelse at de eksistensabsurde pointer slås fast." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "I det underdrejede spil er der heldigvis glimt af letbitter humor, som lyser op i den ellers tungt henskridende, socialt demonstrative og noget gammeldags fortalte historie om stærkt begrænset livsudfoldelse i arbejdslivets lukkede løbegange." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.