Cookie- og Privatlivspolitik

Immortals

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.12.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Immortals
|

'Immortals' er en adventurefilm fra produceren af '300' om den græske kriger Theseus.

De klassiske græske Guder står over for en altødelæggende fjende og den eneste, der kan standse truslen og redde verden, er denne almindelige mand, der må kæmpe til grænsen af den menneskelige formåen.

Den magtgale Kong Hyperion (Mickey Rourke) har erklæret menneskeheden og Guderne betingelsesløs krig, men uheldigvis forbyder universets love guderne at gribe ind, så Gudernes overhoved Zeus udvælger i hemmelighed den handlekraftige og muskulære Theseus (Henry Cavill) til at redde alle fra Hyperion og hans blodtørstige horder.

Theseus må lede modstanden, og han får følgeskab af den superlækre ypperstepræstinde Phaedra (Freida Pinto) og den snedige slave Stavros (Stephen Dorff). Sammen skal de forhindre, at Hyperion får den legendariske Epiros-bue i sin besiddelse.

'Immortals' er instrueret af Tarsem Singh, der tidligere har stået bag 'The Cell' (2000).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (224 votes)
4.3
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

We are Immortals!
11 år siden
Mickey Rourke
11 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Jyllands-Posten

  "'Immortals' er en udvendig og effektblævrende film, der dyrker den tomme æstetik..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Berlingske

  "... ruller de bragende effekter i brug og tager sig selv beundringsværdigt alvorligt. En vis krigstræthed melder sig dog til sidst." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Trods aldrig så meget bulder og brag er 'Immortals' i første omgang kedelig, fordi historien simpelthen er elendig. Dernæst er jeg faktisk lidt forstemt over, at det gang på gang lykkes Hollywood at sælge stil over substans..." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... usandsynligt ringe." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... lever af enkelte visuelle pletskud blandt mange forsøg på den farverige målskive. Omtrent så tragisk som den græske økonomi." (Erik Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

Mike

God nok film, med en fed nok historie... Men på en måde var den stadig skuffende, hvis man er til film som 300 og Clash of the Titans, så burde man se den, det skal dog siges at den langtfra er på samme niveau som 300, hvis du ikke er til sådan nogle film, så burde du ikke se den her, for du ville ikke bryde dig om den :)

ania

super fed film, helt sikkert værd at
se...der sker noget...

Zonjauser/914551

virkeligt godt lavet. Skuespillerne var helt perfekte til rollerne, og det var en film som både piger og drenge kan se.
derudover skete der hele tiden noget, og grafikken var okay

5 stjerner fra mig :)

Louise Rosalie

Filmen er rigtig godt lavet, skuespillerne var fantastiske og der var masser af action. Der var rigtig fede scener men den blev indimellem lidt for blodig efter min smag. Men ellers en rigtig fed film. Det var pengene værd. :)

Zahra

Jeg var inde og se den i onsdags i 3D det var så goooood
Kellan Lutz gjorde filmen bedre
ej men den var virkelig god lidt for blødelig

bigbro69

Lad mig slå det fast med det samme; kunne du lide 300, så går du ikke galt i byen her. Angående effekter, så er der tale om et overflødighedshorn af kampscener, hvor sekvensen går fra high-speed til superslow, som du også så i 300. Her er de blot federe, vildere og blodigere. Det er ikke vammelt, hæsligt eller ubehageligt - det er fucking kunst!

De fleste kan være deres skuespilpræstationer bekendt, men statisterne går desværre rundt på må og få, sådan lidt for stive i betrækket - zombie style. Mickey Rourke er i sit rette element i en skrædersyet rolle.

Jeg må desværre igen lade tommeltotten pege nedad for 3D effekten. Jovist er der dybde i filmen, men jeg vil altså have pile, spyd, klippestykker og kropsdele ud i hovedet, med små hop i sædet af forskrækkelse til følge. Det sker ikke.

Overordnet er filmen dog en oplevelse, med de minusser og plusser nævnt ovenfor. Skynd dig ind og se den!

Pernille / Nulle

Jeg synes nu det var en fed film, fede effekter, men den er nok ligeså fed selvom det ikke er i 3D
Der var massere af action og blod, hvilket bare er et plus for mit vedkommen, og jeg synes også den var rigtig spændene med den musik der var lagt over.

Slutningen var spændende, derimod synes jeg der kom lidt "myrekrig" ind i den, helt i slutningen.. og det var ikke lige det jeg havde forventet, og synes nu ikke den "myrekrig" var så fantastisk hehe (:

Men ellers fed film.

MVN90

Filmen og hele historien der bag var god, synes jeg. Jeg kan godt li' mytologier, men dog synes jeg ikke der var det store grundlag for at den kun sendes i 3D. Jeg fik på intet tidspunkt en "WOW"-oplevelse, som om noget kom ud af skærmen. Jeg tvivler på, at der er tænkt på hvilke effekter osv. der skulle give en god oplevelse.
Vent med at se den til den kommer på DVD :-)

Brock

Efter at have set Troy og Clash of the Titans, var der måske lidt for høje forventninger til denne film.... den ligner en hver anden action film: der er en helt i filmen, og der er en pige, derfra ved alle hvad der sker.... den var skuffende ikke mindst på grund af den overfladiske handling.... vil ikke anbefale filmen til dem der har set både Troy og Clash of the titans

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.