Cookie- og Privatlivspolitik

Immortals

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.12.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Immortals
|

'Immortals' er en adventurefilm fra produceren af '300' om den græske kriger Theseus.

De klassiske græske Guder står over for en altødelæggende fjende og den eneste, der kan standse truslen og redde verden, er denne almindelige mand, der må kæmpe til grænsen af den menneskelige formåen.

Den magtgale Kong Hyperion (Mickey Rourke) har erklæret menneskeheden og Guderne betingelsesløs krig, men uheldigvis forbyder universets love guderne at gribe ind, så Gudernes overhoved Zeus udvælger i hemmelighed den handlekraftige og muskulære Theseus (Henry Cavill) til at redde alle fra Hyperion og hans blodtørstige horder.

Theseus må lede modstanden, og han får følgeskab af den superlækre ypperstepræstinde Phaedra (Freida Pinto) og den snedige slave Stavros (Stephen Dorff). Sammen skal de forhindre, at Hyperion får den legendariske Epiros-bue i sin besiddelse.

'Immortals' er instrueret af Tarsem Singh, der tidligere har stået bag 'The Cell' (2000).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (223 votes)
4.3
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

We are Immortals!
9 år siden
Mickey Rourke
9 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Jyllands-Posten

  "'Immortals' er en udvendig og effektblævrende film, der dyrker den tomme æstetik..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Berlingske

  "... ruller de bragende effekter i brug og tager sig selv beundringsværdigt alvorligt. En vis krigstræthed melder sig dog til sidst." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Trods aldrig så meget bulder og brag er 'Immortals' i første omgang kedelig, fordi historien simpelthen er elendig. Dernæst er jeg faktisk lidt forstemt over, at det gang på gang lykkes Hollywood at sælge stil over substans..." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... usandsynligt ringe." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... lever af enkelte visuelle pletskud blandt mange forsøg på den farverige målskive. Omtrent så tragisk som den græske økonomi." (Erik Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

Diskozilla

Kunne du lide kamp scenerne fra 300, vil du elske Immortals, især kampen mellem guderne og titanerne! Total rip and splat :-D
Dagens tip: Don't join the enemy, he will crush you balls ;-)"

Hansenuser/1005570

Tarsem Singh forstår mytens visuelle konventioner. Det er indholdet, det kniber lidt med.

Christian

Henry Cavill er en lidt kedelig træmand. Håber han er bedre i Superman. Men Mickey Rourge er super sej som kongen der erklærer guderne krig. Meget visuel film af Tarsem Singh der gav os den udmærket The Cell.

Mike

God nok film, med en fed nok historie... Men på en måde var den stadig skuffende, hvis man er til film som 300 og Clash of the Titans, så burde man se den, det skal dog siges at den langtfra er på samme niveau som 300, hvis du ikke er til sådan nogle film, så burde du ikke se den her, for du ville ikke bryde dig om den :)

ania

super fed film, helt sikkert værd at
se...der sker noget...

Zonjauser/914551

virkeligt godt lavet. Skuespillerne var helt perfekte til rollerne, og det var en film som både piger og drenge kan se.
derudover skete der hele tiden noget, og grafikken var okay

5 stjerner fra mig :)

Louise Rosalie

Filmen er rigtig godt lavet, skuespillerne var fantastiske og der var masser af action. Der var rigtig fede scener men den blev indimellem lidt for blodig efter min smag. Men ellers en rigtig fed film. Det var pengene værd. :)

Zahra

Jeg var inde og se den i onsdags i 3D det var så goooood
Kellan Lutz gjorde filmen bedre
ej men den var virkelig god lidt for blødelig

Juliususer/400222

jeg var ekstremt skuffet med denne her film.. hele filmen blev brugt på at helten skulle opnå absolut intet, for at til sidst og sige at han blev en legende, selvom han ville havde været død et par gange hvis han ikke lige havde en gud til at hjælpe sig.. meningsløst plot, det hele ville faktisk have været bedre hvis helten slet ikke havde været der..
Men vi er ikke den type der basere vores mening kun på plottet, så ville lige indskyde at der intet skete den første halvanden time af filmen, og det sidste var ikke super specielt, for ikke at sige, overhoved ikke specielt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.