Cookie- og Privatlivspolitik

Ildsjæl

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk og spændingsmættet grundstemning. Den indeholder flere scener hvor hovedpersonen er i fare. Da scenerne forløses hurtigt og med humor, og der ellers er tale om animation, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
07.07.2022
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fireheart
|

Animationsfilmen 'Ildsjæl' handler om 16-årige Georgia, der drømmer om at blive den første kvindelige brandmand i 1920'ernes New York. 

Da flere brandmænd i New York begynder at forsvinde i et række mystiske brande, bliver Georgias pensionerede far kaldt tilbage på arbejde for at lede efterforskningen.

I et desperat forsøg på at hjælpe sin far og sin by, forklæder hun sig som en ung mand, og bliver en del af en gruppe brandmænd, der skal prøve at stoppe den mystiske brandstifter. 

Ligesom i Disney-klassikeren Mulan handler 'Ildsjæl' om en kvinde, der må udgive sig for at være mand for at begive sig i en maskulin verden.

'Ildsjæl' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.4
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "ldsjæl er produceret af canadiske L’Atelier Animation, og den er instruktør Laurent Zeitouns debutfilm. [...] Med Ildsjæl leverer han en animationsfilm, der sagtens kan konkurrere med Disney." (Rikke Schubart)

  • Jyllands-Posten

    "Moralen er måske nok tyndslidt, men meningen er god nok i Theodore Tys temmelig generiske instruktørdebut, 'Ildsjæl'" (Katrine Sommer Boysen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.