Cookie- og Privatlivspolitik

Ice Age 3: Dinosaurerne kommer

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
01.07.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
|

I filmseriens tredje omgang, 'Ice Age: Dinosaurerne kommer', begiver flokken sig ned i en forunderlig underjordisk verden.

Her kommer de i nærkontakt med dinosaurer, må kæmpe mod såvel vild flora som glubsk fauna og møder en nådesløs, énøjet, dino-jagende væsel ved navn Buck.

Manfred og Ellie venter sig og afventer spændt deres baby-mammuts ankomst til verden.

Dovendyret Sid ryger ind i genvordigheder, da han stifter sin egen umage familie efter at have fundet nogle dinosaurusæg.

Sabeltigeren Diego er bekymret for, om han er ved at blive for "blød" af at være så meget sammen med sine venner.

Scrat er denne gang, foruden sin evige mission - at få fingre i det agern, der altid smutter fra ham - oppe imod en kvindelig agernsamler, et møde der måske kan føre til ægte kærlighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1888 votes)
4.6
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Kan nydes mindst lige så meget af voksne som af børn, for dens verbale humor er begavet, og den er lavet med et stilistisk artisteri, der er fuldstændig forbløffende." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... absolut en fin og værdig afslutning for de søde, sjove dyr, men forhåbentlig er det også deres sidste optræden på biograflærredet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "For de voksne er der et par spredte latterudbrud at hente, men så heller ikke meget mere - men hvad gør det, så længe poderne stadig hopper og jubler?" (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Der er fnis for alle pengene." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

meeeen - det begynder at lakke mod enden. Historien i de to første var super originale, men at lade vores elskede figurer møde dinosauere er lidt søgt. Der er dog på trods af dette fortsat mange gode indfald undervejs.

Segoyuser/116755

Jeg kan godt lide denne, sjov med de små dinos, kærligheden og den bette nød som er omdrejningspunkt hvad vinder i sidste ende...etøjet fætter jooo jooo igen god humor

Emil

Fedt at se at hele holdet er i dinosaur verden, meget underholende film. Ikke nær så god som de to første

Nikolaj

Det er kun egernet og dens lille vendinde der gør filmen humoristisk.

The Other Account

Det tredje eventyr med Manfred, Sid, Diego, Ellie og Crash og Eddy, fungerer på flere planer. Og det gør den nettop fordi, den tager serien og twister den, og fordi den tør tage sin egen vej. Nu handler det ikke så meget om Is, som det sådan set har gjort i de to første film, denne gang skal vi til Dinosaur land. På et eventyr, man sent vil glemme! Dog har den tredje film ikke en lige så dybere mening som nr. 1 og 2, men den er sjovere, vildere, og så befinder stregen på underholdningsfaktoren, på et højere niveau! Men det handler heller ikke så meget mere om herkomst og identifikation, som ellers plejer at blive nævnt, for nu er Manfred sådan set blevet lykkelig, trods (vi troede) han var den sidste af sin art. Men, mon manuskriptforfatterne og instruktøren er vilde med Jurassic Park? For det ser sådan ud! ’Ice Age 3’ er nemlig som en Jurassic Park-film på børne højde, så har man en stor interesse inden for kæmpe øgler. Så vil man sikkert blive positivt overrasket!

Dog kan filmen virke som en bred appel, men efter mit syns punkt, blev den aldrig dårlig, eller skuffende! At den tredje film ikke bringer mange overraskelser, men bygger videre på de allerede kendte karakterer, er fint nok, for det har jo virket før, og så syndtes jeg sådan set også, at vores mindeværdige heltes image, har stået nok i front. Heldigvis får introduktionen af det anderledes forhistoriske miljø og oven i købet karakteren Buck, troværdige imagebeskrivelser, takket være filmens måde at tilføje nogle ganske gode dosiser af en fornuftig kombinering af kreativitet og nonfiktivt, og sprælsk (og veludtænkt) vanvid til Buck, som den så sluger ned med den gode historie! Det vil sikkert tage noget tid for de fleste, at acceptere at den tredje film, er en film for sig selv. Når de fleste sikkert er blevet van til at filmene følger hinandens fodspor i sneen. Jeg synes det er flot klaret, at treeren, tager sin egen rute, som den så gør på en fornem og respektfuld måde, at den tredje faktisk også går hen, og bliver den bedste! Den tør mere, byder på mere, og underholder mere end nogensinde. Animationen er også blevet meget flottere, men hvad havde jeg ellers forventet, eftersom de to første kom i 2002 og 2006, og fordi den tredje har haft nogle fornuftige år på bagen!
Samtidigt har filmen også valgt at hylde egernet Scrat, ved at give ham en konkurrent: hun flyve-egernet Scratte. For ’Ice Age-trilogien’ ville ikke være det samme uden Scrat – og Sid!

’Ice Age 3: Dinosaurne Kommer’ er en vellykket og gribende sequel. Et lækkert, og (til tider) cool eventyr, små som store med barnligepersonligheder og store fantasier, sikkert gerne vil på. For den tager dig med på en rejse fyldt med utrolige gags, en million andre skægge påfund, en finurlig historie og sidehistorier (især Scrats), og visuelt-lækre scenerier! En passende slutning, på en glimrende trilogi, og den perfekte film at starte/fejre (børnenes) sommerferie, med at se!

Tina

Ice Age det siger jo det hele, ice age filmene er og har altid været sjove, selvom man måske godt kunne overveje inden man så filmen om de ikke snart skal holde op men jeg har kun et svar til det: NEJ!!

Personligt syntes jeg at ice age filmene bliver bedre og sjovere for hver gang så de er mere end velkommen til at lave mange flere ice age film.

Wayne

Lever fint op til forgængerne, masser af spas og humor.

MaggieTheCatuser/539542

God og sjov familiefilm.

Mathilde

Fantastisk film :D

Per

En udmærket fil men MEGET i stil med de andre og ikke de store udsving.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.