Cookie- og Privatlivspolitik

I Love You Phillip Morris

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.04.2010
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Love You Phillip Morris
|
I 'I Love You Phillip Morris' er en komedie med Jim Carrey og Ewan McGregor.

Steve Russell (Carrey) indser, at han er homoseksuel og starter en ny tilværelse i Miami.

Steve får et gigantisk overtræk på kassekreditten og ender i spjældet, hvor han møder den følsomme Phillip Morris (McGregor) og forelsker sig fra sans og samling.

De starter et nyt, vildt liv sammen og udtænker, konstant er på kant med loven, de mest utrolige fupnumre.

'I Love You Phillip Morris' er instrueret af manuskripforfatterne bag 'Bad Santa'.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (199 votes)
4
2.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Grundproblemet er imidlertid, at filmen både vil være følsom bøsseromance og kæk svindlerkomedie, og at den derfor ender som en diffus, genreløs hybrid, som hverken er rigtig morsom eller rigtig seriøs. Man ser den med sympati, men keder sig lidt imens." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Med sit besyndelige miks af humor og alvor, svindlerdrama, fængselsdrama, bøssekomedie og sand historie, er filmen ikke vellykket, men dog underholdende." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "'I Love You Phillip Morris' bygger angiveligt på en sand fortælling og har som udgangspunkt noget mange film mangler - en rigtig god historie. Som desværre forløses ret dårligt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Jim Carrey kan være god, men ikke altid og slet ikke her, hvor han bare er stiv i betrækket, smiler psykopatisk, stirrer stift hele tiden og tumler rundt som neurotisk narcissist. " (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Filmen synes så begejstret for, at Steven Jay Russell (Jim Carrey) sprang ud som homoseksuel og fik sig en kæreste ved navn Philip Morris (Ewan McGregor) i fængslet, at den holder bøsseforholdet – med alle tænkelige klicheer – foran sig som en helt unødvendig galionsfigur." (Erik Jensen, Wilkes-Barre) ()

 • Weekendavisen

  "Fortælleformen er dog så effektjagende, at de følelsesmæssige kvaliteter forbliver et postulat" (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Altså når man har set filmen jamen så forventer man også at den gir mening , men ikke hos mig.
Hvad er det man vil med filmen, jo om et liv som bøsse , man sidder i fængsel , og svindle og meget mere.
Mere en sjov komedie en alvor ved den her film.

Nadineuser/13852

Sikke et film, jeg dybt forelsket i de to skuespillers evne til at efter spille dette drama. Jeg sidder medtaget og dybt fokuseret hele film igennem og tænker nej nej nej det går galt. Jeg synes fortællingen er det bestemt kærligheds historie jeg har set længe fuldt med drama og romantik.

indholdet af filmen fortæller en verden som jeg ikke er helt sikker på eksistere, da jeg vel og mærket ikke er bøsse i USA, men har et forestilling om mange klichere. Forestiller mig at der mange af tingende fra filmen der er normale.

Synes både Jim Carrey og Ewan McGregor spiller rollerne fantastisk. Jeg dybt betaget af Jim Carreys rolle som den pengegriske liderlige han hund - som så oven i leger sig igennem livet uden at udføre et reelt arbejde. Til den uskyldige Ewan McGregor som spiller den meget følsomme og bilde mand jeg vil vove at påstå er hammer naiv.

Jeg har endnu ikke fået set brokeback mountain men er næsten overbevist om at denne film fangede mig bedre end brokeback mountain vil gøre.

Synes det tragisk men hylende morsomt at filmen er baseret på virkelighed. Yes I Love You Phillip Morris og kunne sagtens se den igen...

Cami

Syntes den var fantastisk, og Carrey og McGregor spiller noget endnu mere fantastisk skuespil!

Det bedste var dog, at jeg ingen ide havde om historien, så slutningen var overraskelse på overraskelse, hvilket ikke sker så tit i disse elektroniske spoiler tider!

Alt i alt?

Fantastisk!

Wayne

Nej den holder ikke - man er ikke overbevist om Carrey og McGregor som bøsser. Og den er kun momentvis sjov.

Daniel

Den giver det mest fordrejjede billede af homoseksuelle, som at vi kun tænker på sex konstant, og er nogen feminine mænd, som måske burde være kvinder... jeg er skuffet over at det så ofte i hollywood omhandler denne side af homoseksuelle.! ØV

Kentia

Tynd historie, fokuserede for meget på deres forhold.

Mario

lidt skidt film sys jeg af ham. den er kun ok. han skuffer mig gang på gang.!

Carina

Det er hvad jeg har og sige efter jeg har set den, den er overhovedet ikke spændene, med mindre man kan finde interesse i at se Jim carry til mænd.. Troede der var mere spræl i, men blot endnu en hyldest til homosexualitetens frigørelse... Brug andet end biografen til det !!!

Movie-fanatic

OK bøsser på film....IGEN!!!!!!!! Det er jo blevet super-trendy! MEN kom nu! Hvor platte og kriminelle ER bøsser?????? NOT that fucking platte og svindler-agtige!!!!

Skuespillerne, afleverer en gang NEMT tænkt "plagiat-homo from hell" venstrehåndsarbejde, af VÆRSTE skuffe"

Mine 2 stjerner går UDELUKKENDE ind, fordi Jeg både kan li Jim Carrey og Ewan McGregor, men de fortjener dem faktisk ikke*ggg*

For "pigerne" der gerne vil socialiserer med en homo, GODT NOK, men lad endelig være med at tro at disse to tegneserie-typer, på NOGEN måde minder om "det virkelige liv"!!!!!!!!!!!!

For mænd der er i tvivl, om hvad de er til...........HVIS du føler dig hjemme her...er du IKKE homo, du skal bare lægges i spændetrøje og lukkes inde*gggggggggggggg*

Anonymuser/0

Ha ha... super fedt at se gay sex for første gang, det var noget at en oplevelse :D

Filmen var mere alvorlig end funny, men god film. Det er mange år siden at jeg har set Jim Carrey spille godt igen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.