Cookie- og Privatlivspolitik

I Care a Lot

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.01.2021
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Care a Lot
|
I Care a Lot plakat

Filmen 'I Care a Lot' handler om en værge, der finder ud af, at hendes ellers perfekte klient ikke er, hvem de udgiver sig for.

I en af hovedrollerne ses Rosamund Pike, der især er kendt fra Gone Girl.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Kan man forestille sig nogen mere usympatisk end Nurse Ratched? Det er svært. Men Marla Grayson (spillet suverænt af Rosamund Pike) er om muligt endnu værre. Hun lever simpelt hen af at umyndiggøre ældre mennesker og tage alle deres penge. Vel at mærke helt lovligt!

Det er næsten ikke til at holde ud at sidde og kigge på en hovedperson, som man gennem hele filmen bare har lyst til at kværke. Men det er helt sikkert også hensigten med filmen, som dermed i meget høj grad får engageret sit publikum.

En dag får Marla heldigvis værdig modstand, da en af hendes ældre "klienter" har en søn (spillet af Peter Dinklage), som ikke sådan lige vil finde sig i, at hans mor bliver spærret inde på et plejehjem.

En virklig interessant og anderledes historie, som holder seeren på kanten af sædet i spænding og arrigskab. Filmen er underholdende og satirisk i sin tone. Men undervejs kan man ikke undgå at spørge sig selv, om det kunne ske i virkligheden. Næppe så overdrevent som i filmen. Men det forekommer faktisk. Og det er ret så uhyggeligt at tænke på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.