Hot Rod

Censur 7
23. Nov 2007
88 min
UIP
Hot Rod
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I 'Hot Rod' er den selvudnævnte stuntmand Rod Kimble overbevist om, at skæbnen har noget stort i vente for ham. Han er opvokset i den tro, at hans far var en frygtløs stuntmand, der som Evel Knievels testkører døde heltemodigt.

Rod lever og ånder for at leve op til sin fars legende. Problemet er bare, at han for at sige det mildt er ufattelig talentløs. Han bor stadig hjemme hos sin mor, som elsker ham højt, sammen med et fjols af en stedfar og en nørdet stedbror.

På sin knallert forsøger han at springe over alt fra mælkebiler til swimmingpools. Rod og hans hold - mekanikeren Dave, rampebyggeren Rico, holdmanageren og kameramanden Kevin – er uadskillige. Og da Rods nabo, den kønne Denise, melder sig på holdet, er det ikke helt forkert at sige, at gruppens samlede IQ fordobles.

Selvom hans stedfar Frank ikke har meget tilovers for hans anstrengelser, mister Rod aldrig modet. Men da Frank bliver syg og skal bruge $50.000 til en operation, forsøger Rod at skaffe pengene ved at udfører sit hidtil største stunt nogensinde – at springe over 15 busser, én bus mere end selv Evel Knievel turde springe over!

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: