Hopper og jagten på mørkets hamster

Censur 7
31. Mar 2022
91 min
Scanbox
Chickenhare and the Hamster of Darkness
Billede
(© Scanbox)
Hopper og jagten på mørkets hamster
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
5.0 / 6
Medier (1)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Hopper og jagten på mørkets hamster' handler om den unge Hopper, som er noget så usædvanligt som en blanding af en kylling og hare.

Selvom Hopper er ret så klodset, holder det ham dog ikke tilbage fra at tage på et vildt eventyr for hele familien. For da kongen bliver truet af sin onde bror, der forsøger at få fingrene i det magiske scepter og samtidig går efter at sætte sig på tronen, er det nu op til Hopper at stoppe broderens skumle planer. 

Godt nok er den halve kylling og halve hare altid blevet drillet pga. sit udseende, men på sit eventyr går det så småt op for Hopper, at det faktisk kan være en fordel at være anderledes. 

'Hopper og jagten på mørkets hamster' er baseret på en serie af tegneserier, som er skrevet og illustreret af amerikanske Chris Grine, hvoraf den første udkom i 2006. 

Filmens instruktører Ben Stassen og Benjamin Mousquet har tidligere stået bag animationsfilm som Sammys store eventyr og Familien Bigfoot.

Familiefilmen vises med dansk tale af bl.a. Albert Rudbeck Lindhardt, Mark Le Fêvre, Emma Sehested Høeg, Jens Jacob Tychsen og Olaf Johannessen.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: