Hitman's Wife's Bodyguard

Censur 15
15. Jul 2021
116 min
UIP
Hitman's Wife's Bodyguard
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
2.0 / 6
Brugere (1)
2.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Action-komedien 'Hitman's Wife's Bodyguard' er opfølgeren til The Hitman's Bodyguard, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder.

Efter hændelserne i den første film er livvagten Michael Bryce officielt gået på orlov i et forsøg på at tage en pause fra våben og vold. Men lejemorderen Darius Kincaids kone, Sonia, har andre planer for Michael.

Darius er nemlig forsvundet, og Sonia skal bruge livvagtens hjælp til at finde ham. Inden længe bliver både Michael, Darius og Sonia viklet ind i en international sammensværgelsen, og de tre er nu de eneste, der står imellem Europa og en hævngerrig galning.

Action-trioen har brug for al den hjælp, de kan få, og de besøger derfor Michaels far under rejsen. En far, der overrasker både filmens karakterer og publikum.

'Hitman's Wife's Bodyguard' er ligesom dens forgænger en grovkornet og voldelig action-komedie, hvor tempoet er højt og dialogen er rap.

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson er tilbage i hovedrollerne, mens de denne gang for alvor får selskab af Salma Hayek i rollen som lejemorderens kone. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

2,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: