The High Note

Censur Alle
12. May 2021
113 min
UIP
The High Note
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Musikfilmen 'The High Note' foregår i Los Angeles' musikindustri og fortæller historien om to kvinders ambitioner i en svær branche.

Den hårdtarbejdende Maggie har brændt for en karriere i musikbranchen hele sit liv og føler sig godt på vej efter, at hun har fået et arbejde som personlig assistent for superstjernen Grace Davis.

Efter Maggie har slidt og slæbt for Grace i tre år, ser hun sit snit til endelig at blive producer. Men springet fra personlig assistent til producer er større end først forventet, og Maggie må på udkig efter sit eget ukendte talent.

Det bliver starten på et både romantisk og professionelt forhold til den talentfulde David, der giver hende muligheden for virkelig at sætte sine producer-evner på prøve. Men Maggie har påbegyndt forholdet på en løgn...

'The High Note' har Dakota Johnson, der især er kendt fra Fifty Shades-filmene, og Tracee Ellis Ross i hovedrollerne. Ellis Ross er kendt fra serien 'Black-ish' og er datter af en virkelig superstjerne - nemlig Diana Ross. 

På rollelisten optræder desuden Ice Cube og Kelvin Harrison Jr., der for nyligt kunne ses som Fred Hampton i The Trial of the Chicago 7. (copyright: kino.dk)

 

 

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: