Hercules

Censur 15
07. Aug 2014
98 min
SF Film
Hercules
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Hercules' har halvguden Hercules har netop overstået sine 12 legendariske prøvelser, men nu vender den arrogante kriger ryggen til sin far, Zeus, og de andre olympiske guder.

I stedet lever han for at kæmpe blodige kampe. Ene og alene for pengene og berømmelsens skyld. Men da gruppen bliver hyret af kongen af Thrace til at træne hans hær, må Hercules se sin uslukkelige blodtørst i øjnene for at redde verden fra tyranni. 

Action-eventyret er det nyeste skud på stammen af fortolkninger af den græske sagnfigur Hercules, der meget passende spilles af muskelbundet Dwayne "The Rock" Johnson, som har trænet endnu mere, end han plejer. Han går dermed i fodsporene på action-kollegaen Arnold Schwarzenegger, der som ung portrætterede helten i kultkomedien ’Hercules in New York’ (1970).

Selv Disney har bidraget med en animeret version i 1997. Den nyeste udgave er instrueret af Brett Ratner, som er kendt for de tre Rush Hour-film (1998-2007) og X-Men: The Last Stand (2006). (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: