Harry Potter og Flammernes Pokal

Censur 11
18. Nov 2005
157 min
Warner Bros.
Harry Potter And The Goblet Of Fire
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
6.0 / 6
Brugere (2)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I 'Harry Potter and the Goblet of Fire' (Harry Potter og Flammernes Pokal) er det 4. semester på Hogwarts, og i år afholdes den storslåede intermagiske begivenhed, turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler skal dyste mod hinanden.

Deltagerne vil blive stillet overfor tre udfordringer, som skal klares i løbet af skoleåret. Disse opgaver vil stille store krav til deres evner, deres magiske kræfter, deres mod, deres kløgt, og ikke mindst deres evne til at tackle farlige situationer.

Faktisk er Magisk Trekamp så farlig, at der er elever, som er døde i forsøg på at udføre opgaverne, så man skal være over 17 år for at melde sig til. Og når man først har lagt sit navn ned i Flammernes Pokal og dermed meldt sig til trekampen, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal gennemføre! Det er en uopsigelig magisk kontrakt.

Harry ønsker ikke at deltage, men nogen har lagt hans navn ned i Flammernes Pokal. Der er nogen, der ønsker ham ondt, og nu stilles han over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin unge troldmandskarriere.

'Harry Potter and the Goblet of Fire', den fjerde film i serien, solgte 683.000 billetter i de danske biografer.

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: