The Happening

Censur 15
13. Jun 2008
90 min
Filmcompagniet
The Happening
Billede
(© Filmcompagniet)
Billede
(© Filmcompagniet)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

M. Night Shyamalans nye film 'The Happening' er en nervepirrende paranoid thriller om en uforklarlig og uomgangelig katastrofe, som truer den mest basale af alle menneskets drifter: selvopholdelsesdriften.

Det kommer som et lyn fra en klar himmel. I løbet af få minutter rammes storre amerikanske byer af en bølge af underlige, isnende uhyggelige dødsfald. Hvad skyldes det? Er det et eller andet nyt terrorangreb, et fejlslagent eksperiment, et djævelsk kemisk våben, et ukontrollabelt virus?

For kemi- og fysiklærer Elliot Moore (Mark Wahlberg) i Philadelphia drejer det sig først og fremmest om at komme væk. Sammen med sin kone Alma (Zooey Deschanel) og sin bedste vens datter (Ashlyn Sanchez) begiver de sig af sted, først med tog, så i bil, til slut til fods. Men snart går det op for dem, at ingen – og intet sted – er uden for fare.

Det er først, da Elliot begynder at fatte den sande natur i det, der lurer derude – og hvad der har udløst denne kraft, som truer menneskehedens fremtid – at han øjner et spinkelt håb om, at hans sårbare lille familie måske vil vare i stand til at undslippe med livet i behold.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: