Cookie- og Privatlivspolitik

Hvor er Anne Frank

Tilladt for børn over 11 år
Animationsfilmen har i flere scener en dyster og foruroligende stemning. Den indeholder flere scener med truende marcherende soldater, bombardementer og krigslignende kampe. I flere scener er personerne kede af det og bange. Filmen indeholder desuden lettere voldsomme scener, hvor personerne bliver anholdt af politi eller soldater og efterfølgende deporteret eller fængslet. Enkelte af disse scener er af længere varighed. Da filmen er fortalt i et roligt tempo og samtidig indeholder scener med rolige og poetiske elementer, og da man ikke ser personer komme alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Den får derfor en 11 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
29.09.2022
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Where is Anne Frank
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Hvor er Anne Frank' følger Anne Franks usynlige ven Kitty, som hun ofte skrev til i sin dagbog.

I filmen vågner Kitty op i nutidens Holland i selvsamme hus, som Anne Frank boede i i Amsterdam.

Kitty beslutter sig for at finde Anne Frank - hun tror nemlig, at Anne stadig er i live! Den moderne verden skræmmer hende - men sporene efter Anne Frank holder hende i live.

Det er den israelske instruktør Ari Folman, der står bag filmen om Kitty og Anne Frank. Han har tidligere opnået stor anerkendelse for den animerede dokumentar Waltz with Bashir fra 2008, der var nomineret til en Oscar.

Filmen udkommer i to versioner; én med dansk tale samt en original-version med danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "...hold op, hvor jeg fældede nogle tårer undervejs. Filmen rummer ægte smerte og sorg – og en hel del at tænke over." (Bo hr. Hansen)

  • Politiken

    "Anne Frank bliver på originale måder gjort levende i ny animationsfilm, der også er politisk kontroversiel i en tid, hvor flygtningespørgsmålet rokker ved magtbalancen i de europæiske demokratier." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.