Hvid Støj

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dystopisk og sort komediepræget grundstemning. Den indeholder scener med lettere skræmmende indhold og få chockeffekter. I en gyserpræget scene ses en karakters ansigt presset under et hvidt lagen ledsaget af en uhyggelig lydside. I andre sekvenser ses biluheld, store eksplosioner og folk som er på flugt fra katastofer. I flere scener viser personer stærke følelser og karakterer ses skyde hinanden. Da det voldsomme ikke er stærkt blodigt udpenslet og flere steder forløses med brug af humor og fordi filmen også indeholder mange rolige passager, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2022
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
White Noise
|
Billetter

Filmen 'Hvid støj' er en dystopisk sort komedie om en familie, der forsøger at håndtere hverdagskonflikter midt i en usikker verden.

Filen er baseret på Don DeLillos roman fra 1985 af samme navn, og er dermed den første af instruktøren Noah Baumbachs 11 film, som ikke er bygger på hans egen originale historie. Baumbach har skabt et navn for sig selv med Frances Ha, The Squid and the Whale og ikke mindst Marriage Story, der var nomineret til en Oscar for Bedste film i 2020. 

Baumbach genforenes med her med Adam Driver, som har medvirket i fire af Baumbachs tidligere film - heriblandt Frances Ha, While We're Young og den førnævnte Marriage Story.

I denne film, spiller Driver overfor skuespiller og instruktør Greta Gerwig, der har været Baumbachs kæreste og samarbejdspartner over mange år.

Driver og Gerwig spiller hovedrollerne i filmen, der bl.a. også har Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Lars Eidinger (På nært hold) og The Avengers-stjernen Don Cheadle på rollelisten.

Filmen havde verdenspremiere på dette års filmfestival i Venedig.

Skal du se Hvid Støj?
(9 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.