Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Hver dag

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, og den indeholder enkelte scener med let dramatik. I én scene forfølges en hovedfigur kortvarigt af en jaloux ung mand og hans venner, der kaster en sten efter ham. I en anden scene møder hovedfigurerne en selvmordstruet ung kvinde. Da situationerne forløses positivt og ikke er fremstillet videre dramatisk, vurderes det, at filmen kun kan virke skæmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
22.03.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Every Day
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den romantiske ungdomsfilm 'Hver dag' handler om den 16-årige teenager Rhiannon, som en dag møder den unge charmerende Nathan.

Nathan spørger efterfølgende, om de kan mødes, men da Rhiannon dukker op, er han der ikke. I stedet er det pigen Megan, der hilser på hende, og som påstår at være Nathan.

Megan fortæller, at hun er en sjæl ved navn A, der indtager en ny krop hver eneste dag. Som tiden går, ser Rhiannon de utrolige forvandlinger, imens hun får følelser for den mystiske person.

Parrets kærlighed vokser for hvert døgn, men det er ikke let, når man ikke ved, hvad eller hvem den næste dag bringer, og de står nu overfor deres livs sværeste beslutning.

'Hver dag' er baseret på David Levithans populære roman af samme navn, og instruktøren står tidligere bag Elsk mig igen. Filmen har et tema om alvorstung modstand og kærlighed, der er set tidligere i flere ungdomsfilm, bl.a. En flænge i himlen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
4.7
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Vist kunne filmen have været skarpere, men udtrykket er givetvis solidt konventionelt for at få den udfodrende rollefordeling til at glide ned." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Det vigtigste er, hvad du har indeni, ikke hvordan du ser ud. Jeg vil give 'Hver dag' et A for at være anderledes. Og for i så høj grad at være lavet for unge i alderen 14-18. Det er en film, du kan have helt i fred. Små børn og voksne vil finde den sær." (Bo Green Jensen)