Cookie- og Privatlivspolitik

Hver dag

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, og den indeholder enkelte scener med let dramatik. I én scene forfølges en hovedfigur kortvarigt af en jaloux ung mand og hans venner, der kaster en sten efter ham. I en anden scene møder hovedfigurerne en selvmordstruet ung kvinde. Da situationerne forløses positivt og ikke er fremstillet videre dramatisk, vurderes det, at filmen kun kan virke skæmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
22.03.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Every Day
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den romantiske ungdomsfilm 'Hver dag' handler om den 16-årige teenager Rhiannon, som en dag møder den unge charmerende Nathan.

Nathan spørger efterfølgende, om de kan mødes, men da Rhiannon dukker op, er han der ikke. I stedet er det pigen Megan, der hilser på hende, og som påstår at være Nathan.

Megan fortæller, at hun er en sjæl ved navn A, der indtager en ny krop hver eneste dag. Som tiden går, ser Rhiannon de utrolige forvandlinger, imens hun får følelser for den mystiske person.

Parrets kærlighed vokser for hvert døgn, men det er ikke let, når man ikke ved, hvad eller hvem den næste dag bringer, og de står nu overfor deres livs sværeste beslutning.

'Hver dag' er baseret på David Levithans populære roman af samme navn, og instruktøren står tidligere bag Elsk mig igen. Filmen har et tema om alvorstung modstand og kærlighed, der er set tidligere i flere ungdomsfilm, bl.a. En flænge i himlen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Vist kunne filmen have været skarpere, men udtrykket er givetvis solidt konventionelt for at få den udfodrende rollefordeling til at glide ned." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Det vigtigste er, hvad du har indeni, ikke hvordan du ser ud. Jeg vil give 'Hver dag' et A for at være anderledes. Og for i så høj grad at være lavet for unge i alderen 14-18. Det er en film, du kan have helt i fred. Små børn og voksne vil finde den sær." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Majbrit

Syntes filmen var god, men også ret speciel, man får en lidt mærkelig følelse ind i mellem, og nogle gange virker den ret sukkersød

Laura

En virkelig god, rørende og ikke mindst tankevækkende film. Men hvorfor får den så kun 5 stjerner? Den efterlader en del løse ender, og man er efterladt til selv at drage egne konklusioner.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på om Rhiannons far har været i den position A er i, siden han maler så mange ansigter af fremmede mennesker han ikke kender, siden han spørger ind til Rhiannon da hun havde nævnt det hele med A for hendes søster.
Siden han havde en krise i sit liv der gjorde han pludselig var en helt anden person.

Næste spørgsmål er så, blev Rhiannons far i ham for at få et stabilt liv, gjorde han imod faderen som A ikke kunne gøre imod Alexander.
Eller betyder det at der er håb for A om at slå rødder og få en fast tilværelse i fremtiden, betyder det at han en dag vil vågne op som den samme person hver evig eneste dag uden at kunne skifte person igen.

Hvem er A's forældre og hvem har overtaget A's krop når han/hun ikke selv er der? Hvorfor prøver A slet ikke at finde tilbage til begyndelsen i sit eget liv? Hvorfor har han/hun intet behov for at vide hvem han/hun selv er.

Filmen er dog flot udført, spækket med gode skuespillere, som formår at holde samling på historien som ellers hurtigt kunne blive forvirrende når man ikke kan sætte et endegyldigt ansigt på denne A.
Det er enten et hit or miss og jeg vil dog give den stor ros for at været blevet et hit. Vil anbefale alle at se denne skønne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.