Cookie- og Privatlivspolitik

Elsk mig igen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
16.05.2012
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Vow
|

Filmen 'Elsk mig igen' (The Vow) er et nyt romantisk drama.

Efter længere tid i koma ovenpå en bilulykke kan Paige (Rachel McAdams) ikke længere huske sin ægtemand, Leo (Channing Tatum).

Hun flytter ind hos sin familie, da hun intet erindrer fra forholdet før den tragiske hændelse. Ved en tilfældighed møder hun sin eks-kæreste, der stadig er forelsket i hende, og Leo må nu sætte alt ind for at genvinde kampen om Paiges hjerte.

Det romantiske drama med Rachel McAdams (Midnight in Paris) og Channing Tatum (21 Jump Street) har været en decideret blockbuster i USA, hvor den indtil videre har indspillet over 125 mio. dollars. Etablerede navne som Jessica Lange og Sam Neill har biroller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (324 votes)
4.6
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Jyllands-Posten

  "Som typer er Paige og Leo fremstillet lige glatte nok efter min smag, men heldigvis viser skuespillerne en stærk vilje til at bryde ud af instruktørens skabeloner. Bedst lykkes det for Channing Tatum, der viser, at han er mere end en all american pretty boy." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... den perfekte (omend totalt forudsigelige) date-movie... Det kunne være endt i total kvalmende katastrofe. Men både McAdams og Channing gør deres bedste." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [føles] ekstremt konstrueret, og selv målt med genrens sukkerovertrukne alen indfinder kvalmegrænsen sig meget hurtigt. Ikke mindst fordi de to altdominerende hovedroller er dybt utroværdige..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... faktisk lykkes det den instruktørdebuterende Michael Sucsy at skabe en tankevækkende og indimellem ganske rørende kærlighedshistorie... [Hovedrolleindehaverne] har ikke karisma eller talent nok til at gøre det så centrale par troværdigt og interessant nok til at bære filmen. Dertil kommer, at miljøtegningerne er overordentlig karikerede. 'Elsk mig igen' er ingen dårlig film, den er bare heller ikke rigtig god." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Der bliver godt nok ikke lavet mange gode kærligheds film i øjeblikket. Elsk mig igen er en okay kærligheds film, med et interessant emne, også okay historie. Desværre er der lidt mange halv-kiksede kærligheds dialoger, som godt kan være lidt irriterende.

Wayne

Filmen kunne have været meget bedre med andre skuespillere. Rachel McAdams hår og læbestift er ganske enkelt for perfekt og Channing Tatum misser ikke en mulighed for at vise pigerne det de vil se. Det fratager desværre filmen den grad af troværdighed den kunne have haft.

Det hele ender med at blive lidt for konstrueret ud fra ønsket fra filmselskabet om at sælge mange biletter - tag tidens mest profilerede romantiske kvindelige filmskuespiller, og sæt hende sammen med pigernes foretrukne hunk.

I forhold til Groundhog day eller 50 First Dates har vores hovedpersoner kun en mulighed for at finde kærligheden igen - og det er ofte tilfældigheder som skaber et forhold.

Lærke

Jeg synes den er så god, denne her film. Og det at den er baseret på en virkelig historie, gør bare at filmen er meget mere rørende

Thomas

Channing er jo en super skuespiller og man føler med ham i hans kamp mod hendes familie der ikke ønsker ham som en del af familien.

Maja

En super god tøsefilm. God historie og skuespillere. Tankevækkende og tårefremkaldende. Jeg elskede den i bio og må eje den på dvd...

CamLin BakMann

Kan man andet end at savle..

Kamilla Kathrine

Synes det er en virkelig sød og rørende film, som prøver at fortælle to menneskers kærlighedshistorie, som er anderledes fra os andre.

Folk kan sige, at man nemt regne plottet ud, men nu var det jo også en fortælling fra virkeligheden, så det kan den ikke ændres på, heldigvis. Tror de fleste piger ville ønske at finde en fyr, som elsker hende højt nok til at ikke ønske at miste hende, og prøver det bedste han kan, også selvom det måske ikke er nok. Og denne gang er det ingen gang filmene som prøver at give os for høje forventninger.

Dygtige skuespiller.

Nadineuser/13852

Jeg var skeptisk, vidste ikke om jeg helt ville se den. MEN det gjorder jeg og blev forelsket!

En fantastisk lille sød historie og kærlighed, omsorg, og troskab.

Kunne forestille mig det kom i min samling, fordi den er sød og hyggelig.

Den havde en form for dybte i det man får en øjenåbner, for andres kærlighed og passion.

Husk at holde ved den du holder af også selvom de mister kærligheden for dig. I dette tilfælde kan hun jo så blot ikke huske det. Men relateret til virkeligheden, hvor ofte sker det ikke man glemmer hvem man er og dermed også at man elskede person der ligger ved siden af en når man vågner om morgen.

Sofie

en meget tankevækkende film! sød og anderledes kærlighedsdrama:) alt i alt, en fin film.

Camilla

Hvis du er pige og elsker tøsefilm, så er "Elsk mig igen" helt sikkert noget for dig. Jeg elskede den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.