Cookie- og Privatlivspolitik

Hurricane

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en lettere ildevarslende grundstemning, og den indeholder mange langvarige scener med et voldsomt stormvejr. I én scene blæser det meget voldsomt, man ser en vild og bange hest samt forskellige genstande, som flyver gennem luften. I en anden scene hører man tordenbrag, man ser træer der vælter, og i en tredje scene ser man en ængstelig familie og en baby, som græder. Da filmen generelt fortælles i et roligt tempo, og da den forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
|
55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ouragan, l'odyssée d'un vent
|

Dokumentaren 'Hurricane' er den virkelige fortælling om en 15.000 kilometers rejse i fodsporene på en af de mest altødelæggende naturfænomener på vores planet: Den atlantiske tropeorkan, Lucy.

Orkanen er rystende destruktiv, men samtidig er den også absolut nødvendig for livet her på Jorden. 

Den starter som en let brise, og efterhånden som den fejer hen over sletterne i Afrika, udvikler den sig til livgivende monsunregn, for dernæst at fortsætte ud over Atlanterhavet som et tiltagende lavtryk.

Musikken til 'Hurricane' er komponeret af Yann Tiersen, der også stod bag det kendte tema til Den fabelagtige Amélie fra Montmartre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Fantastisk film, der viser med al tydelighed, hvilke konsekvenser 15000
km ødelæggelse kan have - både hvad angår penge og menneskelige omkostninger. Filmen er akkompagneret af et unikt, stemningsfulgt soundtrack fra composeren Yann Tiersen, som tager det hele til nye højde. Jeg vil varmt anbefale denne film, hvis du er glad for dokumentarer og synes hele spørgsmålet omkring naturkatastrofer - og orkaner i særdeleshed - er spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.