Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Hunter Killer

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og spændingspræget stemning og indeholder mange krigslignende kampsituationer og skudvekslinger med voldsomt indhold, der ofte er fremstillet blodigt udpenslet. I adskillige scener vises soldater dø eller lemlæstes i kamp - blandt andet ved skud i hovedet. Desuden indeholder filmen klip med soldater, der sprænges i luften eller drukner. På grund af den brutale vold samt filmens grundlæggende krigstematik, vurderes det, at den kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2018
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hunter Killer
|
Versioner: se alle
2D, 2D Sidste Ch
|

I action-thrilleren ’Hunter Killer’ er den russiske præsident blevet kidnappet af en oprørsk general. Det bliver den amerikanske ubådskaptajn Joe Glass, der sendes afsted på den farlige redningsaktion.

Sammen med en gruppe specialtrænede U.S. Navy Seals må Joe Glass nu forsøge ikke kun at redde præsidenten, men også afværge den usikre situation, der potentielt sætter verdensfreden over styr.

Filmen har bl.a. Gerard Butler fra actionfilm som Den of Thieves, London Has Fallen og 300 på rollelisten som kaptajnen Joe Glass, mens man også finder Oscar-vinderen Gary Oldman blandt de medvirkende.

Filmen er er baseret på bogen ‘Firing Point’ fra 2012.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (59 votes)
4.2
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Plottet er skabelonskåret og helt uden forsonende overraskelser, og man skal holde endog meget af Butler for at kunne holde til at se på hans klippemandsspil i to stive timer." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... en lidt gammeldags mandefilm for rigtige actionmænd." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

Film om ubåde men og meget tjubang

Bouser/311750

Det er ikke et nyt plot, og der er nok ikke en dybere mening, men man kan ikke andet end at være underholdt (forstår ikke dem der giver 1 stjerne) med mindre at de troede at det var en film de skulle tænke over.
vi var 6 inde og se den, og alle var enige om at den var super god.

Thomas

Kedelig action film. Kan ikke anbefales

Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Nøj, hvor er det sjældent man finder en kedelig actionfilm, men det her er en god kandidat til titlen.

januser/347497

Det er en god film med spænding i den

jørgenuser/73519

har lige se trailer på den på imdb og DAME jeg vil se den men kan se den først kommer til oktober øv øv men ses skal den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.