Cookie- og Privatlivspolitik

Hunter Hunter

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til Medierådet for Børn og Unge og får derfor en 15 års censur.

Se mere på medierådet.dk
17.06.2021
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hunter Hunter
|
Hunter Hunter plakat

Gyser-thrilleren 'Hunter Hunter' handler om en lille familie med mor, far og deres unge datter, som bor udenfor civilisationen i et stort skovområde i Canada, hvor de ernærer sig som pelsjægere.

Deres i forvejen hårde liv med at holde skindet på næsen udfordres kun endnu mere, da en glubsk ulv indfinder sig i området, hvor familien jager og har deres daglige gang.

Det bliver starten på en intens kamp mellem menneske og natur i en fortælling, der snart tager sig en overraskende drejning mod det værre.

'Hunter Hunter' har således en overlevelses-tematik som de ligeledes nervepirrende The Grey - hvor der også er sultne ulve på spil - og The Edge, hvor en stor bjørn gør livet surt for menneskene. (copyright: kino.dk). 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.7
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "[Shawn Linden] finter os bare, virkelig effektivt. Så grundigt, at 'Hunter Hunter' bliver rigtig uhyggelig. For vi begriber ikke, hvad der foregår. Der er ingen klassiske gysertricks at finde tryghed i ..." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "'Hunter Hunter' er en effektiv genrefilm med et familiedrama, der giver dybde under gåsehuden." (Joakim Grundahl)

  • Soundvenue

    "'Hunter Hunter' føles som et overfortalt optræk til en voldsom knytnæve af en finale." (Lise Stenbæksgaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Far, mor og datter bor i en lille hytte ude i en skov og kæmper for at få dagligdagen til at løbe rundt. Der er ikke mange penge i at sælge dyreskind, og det bliver ikke bedre af, at en glubsk ulv stjæler dyr fra deres fælder. Mens farmand så er ude for at tage sig af ulven, må mor og datter klare sig selv. Og herunder tage sig af en såret mand på afveje i skoven.

Den første halvdel af filmen er ret så interessant. Men samtidig sidder man og krydser fingrer for, at der IKKE vil ske det, som filmen lægger forudsigeligt meget op til. Og da det forudsigelige så irriterende nok sker, mistede jeg interesse for personerne og handlingen. At filmen bruger de sidste 5 minutter på et lille underholdende tvist, ændrer ikke på helhedsoplevelsen.

2½ stjerner

HeavenOfHorror.dk

Vi følger en lille familie, der bor ret primitivt ude i skoven og arbejder som pelsjægere.

Filmen er lidt problematisk på flere måder undervejs, men det skal ikke afsløres her.

Heldigvis har Hunter Hunter en slutning, der får en til at glemme det meste andet. Og dér får vi saftsuseme lov til at se en kvinde bruge sine primitive evner på brutal vis.

Er du til overlevelsesfilm, så er den bestemt værd at give et skud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.