Cookie- og Privatlivspolitik

Hundehotellet

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
30.01.2009
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel for Dogs
|
'Hundehotellet' er baseret på forfatteren Lois Ducans bestseller 'Hotel for Dogs'.

Da de initiativrige søskende Andi og Bruce (Emma Roberts og Jake T. Austin)  får en ny plejefamilie, hvor husdyr absolut ikke er tilladt, må Andi tænke hurtigt for at finde et nyt hjem til deres hund Friday.

Selvom de har fået strenge ordre om at undgå ballade af den sympatiske socialrådgiver Bernie, begynder de at indrette et forladt hotel, til det perfekte nye hjem for Friday og ikke mindst et par andre herreløse hunde.

I løbet af nul komma fem har børnene ombygget det gamle hotel til det rene paradis både for dem selv og hundene.

'Hundehotellet' vises kun med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (314 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "De helt utroligt mange hundekunstner, der serveres undervejs, vil måske more de små, men nu er deres forældre advaret". (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "Det er de skøre påfund, der fylder hundehotellet, og de mange kære firbenede væsner, der gør filmen til et momentvist behageligt selskab, selv om den er glemt, før man kan nå at sige 'vov'". (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Hunde, hunde, hunde og flere hunde. Er du hunde-elsker. Tja, så vil du sikkert syndtes at 'Hundehotellet' er et mesterværk! Er man ikke decideret hundefan, så vil man sikkert kunne finde 'Hundehotellet' som en okay familiefilm, på grund af den originale historie, de sukkersøde løjer, og de finurlige figurer. Filmen er nemlig ikke det helt store. Den lover ikke at den kan vil blive et mesterværk, blandt alle. Det er bare en hyldest til hunde, om hunde, og så er den lavet af hundeelskere! Men før de så kunne lave denne hyldest, så var de nød til at have eller anden fornuftig historie, derfor valgte de denne, gentagene, historie, om to børn, der er forældreløse, og som elsker en hund, de ikke må beholde. Historien er interessant og godt gennemtænkt – også selvom den ikke er original, fra alle historiens vinkler - kun der hvor børnene vælger at lave et hundehotel, er ganske originalt udtænkt, og så er skuespilpræstationerne – og oven i købet fra børnene, godt udført (også selvom de er blevet dubbed med danske stemmer)! Ja, i helhed en spektakulørt familiefilm, men også en stærkt overgearet og småsludrende genfortælling af temaet: ”Hvad skal vi gøre, når vi ikke må have det vi elsker!”. 'Hundehotellet' har en affære med både nogle kedelige, men også fornuftigt interessant træk! Den er fin få minutters underholdning, og som alt i alt ikke vil skade nogle som helst! Er du glad for hunde, så bør du tydeligvis se den! Jeg syndtes den var okay, trods jeg ikke havde forventet andet end en underholende familiefilm!

Men børn (og som sagt) hundeelskere, vil stensikkert morer sig under de klassiske hundeløjer, og den søde handling! Men jeg må dog også bekende at filmen er glemt (blandt ikke-hundefans), inden man kan nå at sige ”Hund”!

Tribute

Sød, Sjov og Herlig FamilieFilm med hunde og glade ansigter. Det er en virkelig god film, jeg kan lige nu anbefalde filmen til alle hunde glade mennesker.
Hundehotellet er en god film. Skuespillerne var de perfekte i rollen og smillet bliver flere gange trukket op på ansigtet af de sjove og glade scener i filmen. Den er i værtifald meget bedere end Beverly Hills Chihuahua som slet ikke var værd at se på noget tidspunkt.

Man bliver bare rigtig glad nå man ser denne herlige Hunde film og den skal bestemt ses med venner eller Familie.

Cillemus

Hundehotellet er en meget sjov, men også samtidig meget alvorlig film. Jeg kan godt lide den, men man skal nok være en lille smule barnlig (eller nørdet) for at synes at den er sjov. Jeg er selv lidt nørdet, når det gælder denne film, for det er klart én af mine favoritter.
Hvis jeg skulle sige noget dårligt om denne film, ville jeg sige at den var en anelse for sukkersød, og at jeg synes at der var for få overraskelser i filmen. Jeg havde næsten regnet slutningen ud på forhånd ; )

May-Britt Aslak

hyggelig og sjov
anne på 9 år

Michaeluser/636028

Man må da sige at filmen var af den slags som man skulle følge med i, på trods af at det er en børnefilm, iorden film. Godt arbejde.

Majauser/9930

Fatter ikke at den ikke har fået flere stjerner?
Så den igår, og den er helt igennem en fantastisk, humoristisk, og rørende film. Så en lille smule af starten på dansk, men lavede det om til engelsk, hvorefter filmen blev meget bedre.
Det har en stor virkning at ha' filmen på det rigtige sprog.

Jeg giver den 6 stjerner, med pil opad :)

kettielluser/430409

havde vundet billetterne og havde heldigvis et par børn at tage med, ellers gider jeg ikke se udenlandske film med dansk tale.

annikauser/63367

det kan være at der er noge det siger det er en børne film men selv en på 20 kan se den og vis man kan lide dyr/hunde så er det en perfekt film så se den i bliver overasket over hvor gå den er :-)

Therese

Hundehotellet er en film som jeg sent vil glemme! Sikke da et nervepirrende spændingsforløb der er blevet skabt! Jeg er helt vildt med Bernie! Han er totalt cute - looove! Jeg fik virkelig gåsehud i slutningen - kan det blive smukkere !? Nej . . .
Gid det var mig der havde startet et hundehotel , det må jeg arbejde på.
Mange vuffer
Ulla

annikauser/63367

ja hej jeg vil sige det er en god anmeldelse og gode ord at bruge og bare rolig vis du synes jeg lyder som en gammel er kun 11 men du har rat med det der står

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.