Cookie- og Privatlivspolitik

Hundehotellet

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
30.01.2009
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel for Dogs
|
'Hundehotellet' er baseret på forfatteren Lois Ducans bestseller 'Hotel for Dogs'.

Da de initiativrige søskende Andi og Bruce (Emma Roberts og Jake T. Austin)  får en ny plejefamilie, hvor husdyr absolut ikke er tilladt, må Andi tænke hurtigt for at finde et nyt hjem til deres hund Friday.

Selvom de har fået strenge ordre om at undgå ballade af den sympatiske socialrådgiver Bernie, begynder de at indrette et forladt hotel, til det perfekte nye hjem for Friday og ikke mindst et par andre herreløse hunde.

I løbet af nul komma fem har børnene ombygget det gamle hotel til det rene paradis både for dem selv og hundene.

'Hundehotellet' vises kun med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (314 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "De helt utroligt mange hundekunstner, der serveres undervejs, vil måske more de små, men nu er deres forældre advaret". (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "Det er de skøre påfund, der fylder hundehotellet, og de mange kære firbenede væsner, der gør filmen til et momentvist behageligt selskab, selv om den er glemt, før man kan nå at sige 'vov'". (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cillemus

Hundehotellet er en meget sjov, men også samtidig meget alvorlig film. Jeg kan godt lide den, men man skal nok være en lille smule barnlig (eller nørdet) for at synes at den er sjov. Jeg er selv lidt nørdet, når det gælder denne film, for det er klart én af mine favoritter.
Hvis jeg skulle sige noget dårligt om denne film, ville jeg sige at den var en anelse for sukkersød, og at jeg synes at der var for få overraskelser i filmen. Jeg havde næsten regnet slutningen ud på forhånd ; )

Michaeluser/636028

Man må da sige at filmen var af den slags som man skulle følge med i, på trods af at det er en børnefilm, iorden film. Godt arbejde.

kettielluser/430409

havde vundet billetterne og havde heldigvis et par børn at tage med, ellers gider jeg ikke se udenlandske film med dansk tale.

Annauser/51843

Jeg fårstår altså bare ikke hvorfor det hele lige pludselig skal være på dansk tale.

Men filmen får alligevel 6 stjerner! Den har en mega god handling og skide gode skuespilllere!

MEN jeg køber den altså på nettet, så den bliver sendt til mig fra amerika eller sådan noget..! Hvordan skal jeg ellers få en original film??

Poppé

En sød film med masser af falde på halen-komik. Og rigtig dejligt, at hundene for en gangs skyld ikke taler. Ellers ærkeamerikansk, og ikke en en film, der efterlader mange indtryk bagefter. Bare en rigtig sjov film, der er god at se med de små.

Lottie♥

Jeg syntes den er vild, sjov og god.
Jeg troede ikke det var sådan den handlede om, men den overralskede mig,da.
Jeg græder nogle gange i bifffen, så jeg havede tårer i øjnene da de skulle skilles fra hinanden xD.

lunde

det er en film som båede børn og voksne kan se den er morsom helle vejen igennem

Anonymuser/0

den er mega god.

metteuser/587778

Jeg havde mine 2 døtre med i biografen og se Hundehotellet. Jeg blev glædelig overrasket over, at selve hundene for en gang skyld IKKE talte, men udelukkende agerede via kropssprog og handling. Det kunne jeg især godt lide ved filmen.
Handlingen var god men også alvorlig, da de 2 søskende havde det hårdt efter at have mistet deres forældre. Alt i alt var det en sød film med mange små gode hundetricks og sjove opfindelser som f.eks det automatiske "hundetoilet".
Vi var alle godt underholdt undervejs i filmen, som selvfølgelig endte godt for både børnene og hundene. VOV!

Pernilleuser/835810

Jeg har været inde og se filmen og den er sjov og underholdende. Måske ikke altid lige realistisk... men en sød film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.