/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2010
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
|

I 'Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn' bliver den ældgamle kamp mellem katte og hunde indstillet, da de vælger at samarbejde mod en vanvittig kat.

Kitty Galore, der er tidligere spion for organisationen MIJAV (MEOWS) har nemlig stukket poten lidt for langt frem.

Kitty er gået solo og har lagt en lumsk plan. Ikke alene vil hun tvinge sine hunde-fjender i knæ, men hun vil også have hævn over sine tidligere katte-kammerater og dermed gøre hele verdenen til sit personlige kradsebræt.

Stående overfor denne trussel må kattene og hundene forene deres kræfter og dermed for første gang i historien arbejde sammen for at redde dem selv – og deres mennesker.

'Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn' vises med dansk tale og i 3D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (113 votes)
5
1.8

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en hvileløs, hektisk opskruet kombination af det infantile og det indforståede... Uforståelig for mindre børn, ufordøjelig for større voksne." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det lyder muligvis muntert, men er det sjældent, og på den måde er miseren en naturlig efterfølger til den ni år gamle 'Hund og kat imellem', som ingen i målgruppen formentlig kan huske." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Chokket over filmens elendighed fortager sig lykkeligvis hurtigt som følge af dens eklatante ligegyldighed. Tilbage er der kun en undren over, hvad talende dyr overhovedet laver på biograflærredet?" (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... én lang og anstrengt travesti på agentfilmen." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Star

Havede den på VHS men ok sjov film

Nicolaiuser/319840

rigtig god spion film

Sallyuser/917048

Jeg synes den var rigtig sjov, jeg ku' aller bedst li' duen da den sagde "kan en fugl ikke tage et bad uden at det bliver lagt ud på internettet". Jeg grinte også af når schæferhunden sagde "jeg ligger mig lige her indtil rummet holder op med at snurre rundt. Jeg anbefaler filmen. Glem hvad aviserne skriver og lån den på dvd

SNorup

jeg kan godt lide fuglen

Tribute

Det er en meget sjov og herlig familie film, der er mange gode Jokes og filmens handling var meget Action fyldt og hyggelig.
Hund og kat imellem er meget godt fundet på, jeg så den med nogle af mine venner og vi sad alle sammen og grinte mens vi spidste Slik og Chips.
Den var ikke særlig lang men selve figurene var perfekt til filmen. Jeg kunne bedst lide den sjove Due da den sagde: Kan en Due ikke tage et bad uden at det bliver lagt ind på INTERNETET! HIHI.

Sej film som alle Hunde og Katte Elsker vil elske og vids man kunne lide G-Force og James Bond er filmen ikke noget at ligge væk.

KÎd-LûzÊ

Jeg var inde og se hund og kat imellem
det var en god film den var skide skæg, min ven fik grine flip så han ikke kunne stoppe og vi bleev nød til at gå ud midt i filmen og måtte vente et stykke tid lidt træls men ellers en god film :)
men det vil nok ikke være en film jeg vil se flere gange men måske engang til så jeg ser hvad der sker xD
Og jeg har besluttede jeg ikke lige ser alt for sjove film med ham igen xb

- men fed film den kan godt anbefales ;-')

Andersuser/41037

Det eneste der rigtigt fik mig til at grine, var Hannibal Lecter-parodien.

Bettinauser/91585

Godt gemt bag dem kunne jeg tage mig en lille lur. Dog ikke så praktisk når sønnen gerne vil drøfte det der skete i filmen. Nøj hvor jeg kedede mig bravt i mine vågne øjeblikke.

kim

har set den anden film Hund og kat imellem og den sys jeg var god og tror denne her Hund og kat imellem film er endnu beder og god hyggelige film :)

Helle

Mine børn på 7 og 10 år syntes filmen var rigtig sjov, men mor hun faldt i søvn i bio !!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.