Cookie- og Privatlivspolitik

How Are You

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.03.2011
| |
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How Are You
|
'How Are You' er en dokumentar om kunstnerparret Elmgreen & Dragset, der hører til nogle af de største stjerner i den internationale kunstverden.

På en skarp, legesyg og humoristisk måde belyser de temaer som identitet, (homo)seksualitet, velfærd og demokrati. Med simple forviklinger får de os til at konfrontere os selv, se konformiteten og snæverheden i hverdagslivet og vores idiosynkrasier.

Filmen viser ikke kun et stort udvalg af deres værker - og fremstillingen af disse. Den giver også fint indblik i parrets karriere fra det første værk blev strikket og døbt "Instant Baby" til den store åbning og prisuddeling ved Biennalen i Venedig.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
5
3.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... den forudsætningsløse interesseret [bliver] ladt i stikken. Hvor Elmgreen & Dragset i deres værker ofte er konkrete, er filmen springene, og kun med god vilje samles den til et portræt, der dog er præget af en række kunstnerklicheer." ()

  • Jyllands-Posten

    "Jannik Splidsboels dokumentar åbner en dør på klem til parrets fascinerende og underholdende univers, men efterlader publikum med en trang til at vide mere. Det virker ikke planlagt, men trods tilfældigheden overføres den undren, som kunstner duoen hævder at blive drevet af, til publikum." (Nanna Frank Rasmussen) ()

  • Politiken

    "... en film med mange pudsige overraskelser undervejs. ... Meningen må man tænke sig til. Det er en del af legen og effekten, der også fungerer som film. Og så får man altså lyst til at opleve Elmgreen & Dragset live." (Dorte Hygum Sørensen) ()

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.