Cookie- og Privatlivspolitik

Hotel Artemis

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet og rå grundstemning, og den indeholder utallige scener med brutal vold og personer i store smerter. I flere blodigt udpenslede scener ses nedskydninger og mennesker der bliver opereret på. Flere af de voldsomme elementer er beskrevet i nærbilleder. I en scene ses en mand få skåret halsen over og i en anden scene får en person sit hoved knust. Filmen indeholder desuden stærkt emotionelle scener, hvor en hovedfigurer sørger over et familiemedlems død. På grund af filmens udpenslede og brutale vold og fremstilling af sårede mennesker, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
26.07.2018
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel Artemis
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Actionfilmen 'Hotel Artemis' udspiller i et dystopisk Los Angeles anno 2028 præget af konstante gadeoptøjer. 

I 22 år har sygeplejersken Jean styret Hotel Artemis - et hemmeligt hospital kun for kriminelle med medlemskab. Stedets sikkerhed opretholdes gennem nogle meget stringente regler, der involverer, at de lyssky patienter ikke må slå hinanden ihjel, mens de er indlagt.

Da både Jean og stedets kriminelle gæster begynder at bøje reglerne, udvikler stedet sig imod det rene kaos.

Bag filmen står manuskriptforfatteren til bl.a. Iron Man 3 og Mission: Impossible - Rogue Nation, der nu debuterer som instruktør, og han har fået Jodie Foster med i hendes første filmrolle i fem år.

'Hotel Artemis' lægger sig i samme kategori som senere års effektive og selvbevidste kitsch-actionfilm, fx John Wick og The Guest. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Når man samler en sexet lejemorder, en snakkende våbenhandler, en såret strisser, to bankrøvere og Ulvekongen [...] under samme tag, ja, så må og skal det gå galt. Det gør det på en action-charmerende måde i 'Hotel Artemis' ..." (Morten Vejlgaard Just)

  • Jyllands-Posten

    "... udover et velkomment gensyn med Jodie Foster og en vis håndfast slagfærdighed i de fysiske scener, så vælter den sig ikke i mindeværdige øjeblikke." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... løst skitseret plot, mange løse ender i persontegningen og ufrivillig komik i en 'ældet' Jodie Fosters foroverfaldende gang á la Marx Brothers ..." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.