Cookie- og Privatlivspolitik

Hot Rod

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
23.11.2007
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hot Rod
|

I 'Hot Rod' er den selvudnævnte stuntmand Rod Kimble overbevist om, at skæbnen har noget stort i vente for ham. Han er opvokset i den tro, at hans far var en frygtløs stuntmand, der som Evel Knievels testkører døde heltemodigt.

Rod lever og ånder for at leve op til sin fars legende. Problemet er bare, at han for at sige det mildt er ufattelig talentløs. Han bor stadig hjemme hos sin mor, som elsker ham højt, sammen med et fjols af en stedfar og en nørdet stedbror.

På sin knallert forsøger han at springe over alt fra mælkebiler til swimmingpools. Rod og hans hold - mekanikeren Dave, rampebyggeren Rico, holdmanageren og kameramanden Kevin – er uadskillige. Og da Rods nabo, den kønne Denise, melder sig på holdet, er det ikke helt forkert at sige, at gruppens samlede IQ fordobles.

Selvom hans stedfar Frank ikke har meget tilovers for hans anstrengelser, mister Rod aldrig modet. Men da Frank bliver syg og skal bruge $50.000 til en operation, forsøger Rod at skaffe pengene ved at udfører sit hidtil største stunt nogensinde – at springe over 15 busser, én bus mere end selv Evel Knievel turde springe over!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sebastian Thomas

dette er min ynglinds dumme komedie jeg elsker alle senerne i denne film. noget af humoren handler om at andy samberg spiller dårligt med vilje og det syntes jeg er pisse sjovt.samt en af de få film jeg har piset i bukserne af grin til

Wayne

man er til Farrelly brødrenes humor (Dum, dummere) - så er her en film i samme stil.

Et fjols, med lige så dumme venner, en naiv mor og en døende stedfar, udfører stunts som aldrig lykkedes på en knallert.

Det lyder dumt, og det er det i høj grad også - men det gør ikke noget for det hele serveres i lige dele vanvid og sort humor.

Anonymuser/0

Den er mega sjov, at han skal springe over 15 busser med sin knaldert når han ikke engang kan springe over en pool.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.